مشاوره

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم: ارایه مشاوره به 376 زوج در مرکز مشاوره ازدواج شهرستان جم
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم عنوان داشت: 376 زوج در سال 96 جهت دریافت مشاوره ازدواج و خدمات مربوطه، به مرکز مشاوره ازدواج شبکه بهداشت و درمان این شهرستان مراجعه کرده‌اند.

کارشناسان مراکز بهداشتی شهرستان بوشهر آماده ارایه مشاوره ازدواج سالم می‌باشند
معاون فنی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر از آمادگی مراکز بهداشتی شهرستان بوشهر برای ارایه مشاوره ازدواج سالم به مردم هستند.

اهدای سلامت به احیاکنندگان شب‌های قدر
دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با برپایی پایگاه مشاوره سلامت در مصلای جمعه بوشهر به احیاکنندگان شب‌های قدر، خدمات سلامت رایگان اهدا کردند.

افسردگی اختلال خلقی شایعی است که تمامی گروه‌های سنی را در برمی‌گیرد
رییس اداره مشاوره و راهنمایی معاونت فرهنگی و دانشجویی گفت: افسردگی اختلال خلقی شایعی است که تمامی گروه‌های سنی را در برمی‌گیرد و از مشخصه‌های بسیار مهم آن لذت نبردن از فعالیت‌هایی که فرد قبلاً از انجام آن‌ها لذت می‌برده است.

کارگاه آموزشی مشاوره و آزمایش ایدز در کنگان برگزار شد
کارگاه آموزشی مشاوره و آزمایش (HIV PIT) در شهرستان کنگان برگزار شد.

برپایی ایستگاه مشاوره تغذیه و کمپین اطلاع‌رسانی غذا در دیلم
در راستای کمپین اطلاع‌رسانی غذا و تغذیه، واحد بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت شهرستان دیلم با همکاری آموزشگاه دخترانه حضرت فاطمه زهرا (س) اقدام به راه‌اندازی ایستگاه تن‌سنجی و مشاوره تغذیه نمودند.

خدمات ارایه شده در مراکز مشاوره بیماری‌های رفتاری رایگان است
پزشک مسئول مرکز مشاوره بیماری‌های رفتاری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: خدمات ارایه شده در مراکز مشاوره بیماری‌های رفتاری مشاوره محرمانه حضوری و تلفنی، توسط مشاورین مجرب در محیطی امن و به‌صورت رایگان انجام می‌پذیرد.

بهره‌مندی بیش از یک هزار نفر در سال 94 از خدمات مرکز مشاوره شیر دهی در شهرستان گناوه
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: مرکز مشاوره شیر دهی در شهرستان گناوه از سال 86 راه اندازی شده که در سال 94 بیش از یک هزار نفر به این مرکز مشاوره‌ مراجعه و خدمات دریافت کردند.

برگزاری کارگاه آموزشی توجیهی ویژه پزشکان و کارشناسان مراکز مشاوره بیماری‌های رفتاری کنگان و عسلویه
کارگاه آموزشی توجیهی پزشکان و کارشناسان مراکز مشاوره بیماری‌های رفتاری در شهرستان کنگان و عسلویه برگزار شد .

طرح جامع پایش سلامت روان دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اجرا می‌شود
طرح جامع پایش سلامت روان دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی بوشهرنیمه دوم امسال در دو مرحله اجرا می‌شود.