معاون.استاندار

تقدیر معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری از رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری از رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در پیامی برای همکاری در برگزاری کنگره سرداران و ۲۰۰۰ شهید استان بوشهر تقدیر کرد.

انتخاب روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی به عنوان عضو هیئت رئیسه شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان بوشهر/ گزارش تصویری
انتخابات هیئت‌رئیسه شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان بوشهر برگزار و روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز به عنوان یکی از اعضای هیئت رئیسه انتخاب شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر: خیرین مشارکت خوبی در توسعه بخش سلامت استان بوشهر دارند
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر گفت: خیرین مشارکت خوبی در توسعه بخش سلامت استان بوشهر دارند.

4 تير 1398
با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار؛ از شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم در شورای اداری شهرستان تقدیر شد
در شورای اداری شهرستان دیلم با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری بوشهر از شبکه بهداشت و درمان شهرستان ‏دیلم بابت اجرای موفق طرح بسیج ملی کنترل فشارخون تقدیر به عمل آمد.‏

معاون استاندار بوشهر: خیرین سلامت استان بوشهر وارد عرصه پیشگیری از بیماری شوند/ گزارش تصویری
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر گفت: خیرین سلامت استان بوشهر وارد عرصه پیشگیری از بیماری شوند.

عیادت معاون استاندار بوشهر از آتش‌نشان فداکار آبپخشی در بیمارستان شهید گنجی برازجان
معاون عمرانی استاندار بوشهر، مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری، شهردار آبپخش و نائب رئیس شورای شهر آبپخش با حضور در بیمارستان شهید گنجی برازجان، ضمن عیادت از آتش‌نشان فداکار آبپخشی و اطلاع از آخرین وضعیت درمان وی، با خانواده‌اش نیز دیدار و گفتگو کردند.

با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر؛ کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان بوشهر برگزار شد/گزارش تصویری
کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان بوشهر با حضور معاون سیاسی امنیتی استاندار، رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و اعضای این کارگروه در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد.

8 فروردين 1397
مدیرکل دفتر مديريت عملكرد، بازرسی و امور حقوقي استانداری بوشهر: عملکرد حوزه بهداشت و درمان شهرستان دیلم در ایام نوروز موجب رضایتمندی مسافرین شده است
مدیرکل دفتر مديريت عملكرد، بازرسی و امور حقوقي استانداری بوشهر گفت: عملکرد حوزه بهداشت و درمان شهرستان دیلم در ایام نوروز مثبت ارزیابی‌شده و این امر موجب رضایتمندی مسافرین نوروزی نیز شده است.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی استانداری بوشهر: نظام‌نامه مدیریت سلامت استان بوشهر تدوین شد/گزارش تصویری
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی استانداری بوشهر با اشاره به تدوین نظام‌نامه مدیریت سلامت استان بوشهر گفت: این طرح باید بر اساس اولویت‌ها در همه شهرستان‌ها تدوین و اجرایی شود.

به مناسبت هفته دولت: مرکز خدمات سلامت دهان و دندان شهرستان دیلم به بهره‌برداری رسید
به مناسبت هفته دولت و با حضور مسئولین استانی و شهرستانی مرکز خدمات سلامت دهان و دندان شهرستان دیلم به بهره‌برداری رسید.

به مناسبت هفته دولت صورت گرفت: مرکز خدمات جامع سلامت شهیدان توپال بادوله به بهره‌برداری رسید
همزمان با هفته دولت از مرکز خدمات جامع سلامت شهیدان توپال بادوله با حضور معاون امور عمرانی استانداری بوشهر بهره‌برداری شد.

معاون استاندار بوشهر: بیش از 120 میلیارد ریال برای ساخت بیمارستان دیّر در دولت یازدهم هزینه شد
معاون امور عمرانی استانداری بوشهر گفت: هرچند ساخت بیمارستان دیر در دولت‌های گذشته شروع شد اما در دولت یازدهم 120بیش از میلیارد ریال برای تکمیل آن هزینه شد.

افتتاح پایگاه سلامت شهر شنبه همزمان با آغاز هفته سلامت
همزمان با آغاز هفته سلامت، پایگاه سلامت 15 خرداد شهر شنبه افتتاح شد.

معاون استانداری بوشهر: برخی از مشکلات کشور بی‌توجهی به سیره زندگی امامان معصوم است
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری بوشهر گفت: برخی از مشکلاتی که اکنون در جامعه احساس می‌شود به دلیل این است که در طی سال‌های پس از انقلاب چندان سیره و روش امام معصوم و به‌ویژه حضرت فاطمه زهرا (س) را در جامعه به‌درستی تبیین نکرده‌ایم.

معاون استاندار: ساخت بیمارستان دیر شتاب گیرد
معاون امور عمرانی استانداری بوشهر گفت: بیمارستان در دست‌ساخت دیر از پروژه‌های مهم و اولویت‌دار این استان است که باید اجرای آن سرعت بیشتری بگیرد.

معاون استاندار بوشهر مطرح کرد؛ توسعه و بهبود وضعیت سلامت در استان بوشهر
معاون سیاسی و امنیتی استاندار بوشهر گفت: توسعه و بهبود وضعیت سلامت در استان بوشهر و دیگر نقاط کشور از دستاوردهای دولت تدبیر و امید بوده است.

در هفته دولت صورت گرفت: بهره‌برداری از خانه‌ بهداشت مغدان
خانه بهداشت مغدان در هفته دولت با حضور معاون سیاسی امنیتی استانداری بوشهر به بهره‌برداری رسید.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار بوشهر: دانشگاه و دانشجویان در انتخابات پیش رو نقش تماشاگر ایفا نکنند
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر گفت: ما نمیخواهیم دانشگاه و دانشجویان ما در موضوع انتخابات نقش تماشاگر را ایفا کنند، چون که یکی از عوامل شور و نشاط انتخابات و همچنین حضور و مشارکت حداکثری بر عهده دانشجویان و دانشگاهها است ولی باید براساس قانون ...

نقد و هم اندیشی عملکرد طرح تحول نظام سلامت+ گزارش تصویری
نشست نقد و هم اندیشی عملکرد طرح تحول نظام سلامت با حضور معاون سیاسی استاندار، مدیران، اعضای هیأت علمی دانشگاه و اصحاب رسانه درسالن اجتماعات بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر برگزار شد.