معاون.بهداشتی.دانشگاه

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد؛ آغاز طرح پرسشگری بررسی شیوع ناباروری در چهار شهرستان استان بوشهر
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از آغاز طرح پرسشگری بررسی شیوع ناباروری چهار شهرستان استان بوشهر هم‌زمان با سراسر کشور از دوشنبه ۴ آذر ۱۳۹۸ خبر داد.

پزشک خانواده یکی از مهم‌ترین راه‌حل‌های مشکلات سلامت کشور است
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: پزشک خانواده یکی از مهم‌ترین راه‌حل‌های مشکلات سلامت کشور است.

واکسیناسیون سالیانه از مرگ 2 و نیم میلیون کودک پیشگیری می‌کند
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت:‌ واکسیناسیون اقدام بسیار مهم و باارزشی است که در حال حاضر سالیانه از مرگ 2 و نیم میلیون کودک پیشگیری می‌کند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: اجرای طرح سلامت نوروزی در استان بوشهر توسط گروه سلامت محیط و کار
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: طرح سلامت نوروزی با اولویت نظارت بر مراکز و اماکن حساس و نظارت بر سامانه‌های آب‌رسانی، از ۲۰ اسفندماه سال جاری لغایت ۲۰ فروردین‌ماه سال ۹۸ در سراسر استان اجرا می‌شود.

در شهرستان تنگستان صورت گرفت: برگزاری جلسه آموزشی سامانه یکپارچه بهداشت ویژه مدیران شبکه‌های بهداشت و درمان استان بوشهر
جلسه آموزشی سامانه یکپارچه بهداشت (سیب) ویژه روسا، سرپرستان و مدیران شبکه‌های بهداشت و درمان استان بوشهر به میزبانی شهرستان تنگستان برگزار شد.

داروسازان شهرستان دیلم تجلیل شدند
به مناسبت فرارسیدن سالروز بزرگداشت زکریای رازی و روز داروساز، سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم با همراهی معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان از داروسازان تجلیل کردند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تأکید کرد: لزوم رعایت بیشتر نکات بهداشتی با همزمانی ماه رمضان و فصل گرما
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي بوشهر گفت: همزماني ماه مبارک رمضان و فصل گرما، اهميت رعايت نکات بهداشتي را بيشتر مي‌کند.

9 فروردين 1397
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بیش از 12 هزار بازدید بهداشتی در طرح بسیج سلامت نوروزی بوشهر انجام شد
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: از ابتدای طرح بسیج سلامت نوروزی بیش از 12 هزار بازدید بهداشتی باهدف ارتقای امنيت و سلامت غذايي جامعه انجام‌شده است.

دریک بازدید صورت گرفت: نظارت معاون بهداشتی دانشگاه بر عملکرد شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از واحدهای مختلف ستادی و محیطی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان بازدید و بر عملکرد آنان نظارت کرد.