معاون.فرهنگی.دانشجویی

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: توسعه مبانی قرآن و عترت عامل بالندگی و پویائی دانشگاه است
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: توسعه و گسترش مبانی قرآن و عترت عامل بالندگی و پویایی دانشگاه است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد: کسب ۹ مقام برتر توسط دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از کسب ۹ مقام برتر این دانشگاه، در بخش‌های مختلف بیست و چهارمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خبر داد.

قائم‌مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در برنامه‌ریزی: خدمت به خانواده‌های معظم شهدا توفیق الهی است/ گزارش تصویری
قائم‌مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در برنامه‌ریزی گفت: خانواده‌های معظم شهدا سرمایه‌های ارزشمندی برای جامعه هستند و خدمت به آنان توفیق الهی است.