مواد.مخدر

هشتمین همایش ملی_منطقه‌ای توسعه گفتمان‌سازی اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر برگزار شد/ گزارش تصویری
هشتمین همایش ملی منطقه‌ای توسعه گفتمان سازی اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر با رویکرد توانمند سازی و صیانت از خانواده در استان بوشهر برگزار شد.

کارشناس روان شبکه بهداشت و درمان تنگستان: دوستان ناباب از مهم‌ترین گروه‌های تأثیرگذار در کشیده شدن جوانان به مواد مخدر هستند
کارشناس روان شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: دوستان از مهم‌ترین گروه‌های تأثیرگذار در کشیده شدن جوانان به مواد مخدر هستند و خانواده‌ها با نظارت بیشتر بر ارتباطات فرزندانشان می‌توانند به دور شدن فرزندانشان از معضل اعتیاد کمک کنند.

11 تير 1397
نمایشگاه عکس و پوستر با موضوع مبارزه با مواد مخدر در دیلم برپا شد
به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر نمایشگاه عکس و پوستر در محل پارک ساحلی دیلم جهت بازدید عموم بر پا شد.

به مناسبت هفته بدون دخانیات؛ نمایشگاه پیشگیری از اعتیاد در شهرستان عسلویه برگزار شد
نمایشگاه پیشگیری از اعتیاد به مناسبت هفته جهانی مبارزه با مواد مخدر در سالن مدرسه وحدت شهر نخل تقی برگزار شد.

20 تير 1396
کارگاه آموزشی پیشگیری از مصرف مواد مخدر در گناوه
کارگاه آموزشی با موضوع 'اگر حدس بزنید که نوجوان شما مخفیانه مواد مصرف می‌کند، چه عکس‌العملی دارید؟' به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر روز دوشنبه در شبکه بهداشت و درمان گناوه برگزار شد.

14 تير 1396
به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر: مسابقه ساخت مجسمه‌های شنی در دیّر برگزار شد
مسابقه ساخت مجسمه‌های شنی به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر در ساحل شنی بندر دیّر برگزار شد.

معاون شبکه بهداشت گناوه مطرح کرد؛ توسعه فعالیت مراکز تخصصی بازتوانی و ترک مواد مخدر در گناوه
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه بر لزوم توسعه فعالیت مراکز تخصصی بازتوانی، بازپروری و ترک مواد مخدر تأکید کرد.

وجود گروه همسالان از دلایل اصلی گرایش افراد به مواد مخدر است
روان‌پزشک دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: وجود گروه‌ همسالان از دلایل اصلی گرایش افراد به مواد مخدر است به‌گونه‌ای که چنانچه فرد با همسالان خود در محیطی قرار گیرد که مصرف‌کننده مواد مخدر هستند احتمال ابتلای او به میزان زیادی افزایش می‌یابد.

6 تير 1395
برگزاری نمایشگاه پیشگیری از اعتیاد به مناسبت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر در شهرستان کنگان
نمایشگاه پیشگیری از اعتیاد به مناسبت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر درمصلی نماز جمعه شهرستان با شعار گوش کردن به کودکان و جوانان گام نخست درکمک به رشدسالم و ایمن آنهاست برگزار شد.

30 فروردين 1395
نشست کمیته درمان شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در دانشگاه علو م پزشکی برگزار شد/گزارش تصویری
نشست کمیته درمان و حمایت‌های اجتماعی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در دانشگاه علو م پزشکی برگزار شد.