موسسه.خیریه

امام‌جمعه بوشهر و نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر: باید رویکرد آموزش پیشگیرانه در خصوص ناهنجاری‌های مادرزادی مدنظر قرار بگیرد
امام‌جمعه بوشهر و نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر گفت: بسیاری از بیماری‌های ناهنجاری مادرزادی با آموزش والدین قابل‌پیشگیری است بنابراین باید رویکرد آموزش پیشگیرانه در این خصوص مدنظر قرار بگیرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: فرهنگ کار خیر باید در جامعه نهادینه شود/ باید به سمت پیشگیری از ناهنجاری‌های مادرزادی حرکت کنیم
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: فرهنگ کار خیر باید در جامعه تبلیغ شود تا اهمیت آن در جامعه نهادینه شود.

موسسه محکم در بوشهر شروع به کار کرد
موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به ناهنجاری‌های مادرزادی با حضور مسئولین کشوری و استانی رسماً کار خود را در بوشهر آغاز کرد.

موسسه خیریه در بیمارستان‌های گناوه راه‌اندازی می‌شود
دبیر مشارکت‌های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: بر اساس سیاست وزارت بهداشت در جوار هر بیمارستان این استان یک موسسه خیریه سلامت بیمارستانی ایجاد می‌شود.

موسسه خیریه سلامت در شهرستان تنگستان راه‌اندازی می‌شود
فرماندار شهرستان تنگستان از راه‌اندازی خیریه سلامت این شهرستان خبر داد.