میلاد.حضرت.زینب

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر: اسوه صبر و استقامت نهضت عاشورای حسینی در فرهنگ پرستاران متبلور است
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر گفت: فرهنگ خدمت به همنوعان حضرت زینب (س)؛ اسوه صبر و استقامت نهضت عاشورای حسینی در فرهنگ پرستاران متبلور است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: پرستاری به معنای ایثار، آرامش، کمک بی ادعا به همنوع است/ گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: همه ما وقتی واژه پرستار را می‌شنویم بی‌اختیار کلماتی مثل ایثار، آرامش، کمک بی‌ادعا به همنوع و تلاش برای سلامتی بیمار در ذهنمان نقش می‌بندد.

سرپرست دفتر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: مطالبات معوقه پرستاران پرداخت خواهد شد/ گزارش تصویری
سرپرست دفتر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با توجه به پیگیری‌های معاونت پرستاری وزارت بهداشت و بر اساس قول مساعد دکتر نمکی سرپرست وزارت بهداشت مطالبات معوقه پرستاران پرداخت خواهد شد.

با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر صورت گرفت؛ تجلیل از پرستاران نمونه مراکز آموزشی درمانی شهدای خلیج فارس وقلب بوشهر / گزارش تصویری
همزمان با میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار از پرستاران نمونه مراکز آموزشی درمانی شهدای خلیج فارس و قلب بوشهر با حضور رییس دانشگاه تجلیل شد.

پرستاران شبکه بهداشت ودرمان وبیمارستان تأمین اجتماعی نبی اکرم (ص) عسلویه تجلیل شدند
به مناسبت فرارسیدن میلاد باسعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار، پرستاران شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان نبی اکرم (ص) عسلویه توسط فرماندار و سرپرست شبکه بهداشت و درمان تجلیل شدند.