نماز.جمعه

۲۰درصد از سکته‌های مغزی در افراد زیر پنجاه‌وپنج سال اتفاق می‌افتد
متخصص مغز و اعصاب بیمارستان امام خمینی(ره) کنگان گفت: ۲۰ درصد از سکته‌های مغزی در افراد کمتر از پنجاه‌وپنج سال رخ‌داده که سالانه یک‌صد و پنجاه‌هزار مورد سکته مغزی در کشور رخ می‌دهد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه: همه سازمان‌ها و مردم در تأمین و ارتقای سلامت جامعه سهیم هستند
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: سلامت یک محور کلی و عمومی است و همه ارگان‌ها، نهادها، ادارات و مردم به‌نوعی در تأمین و ارتقای سلامت جامعه سهیم هستند.

31 فروردين 1398
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم: مهم‌ترین راه برای افزایش سطح سواد سلامت جامعه، آموزش است
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم در سخنرانی قبل از خطبه‌های نماز جمعه شهر جم گفت: آموزش، مهم‌ترین و تأثیرگذارترین راه برای افزایش سطح سواد سلامت و ارتقاء سطح سلامتی جامعه است.

به مناسب دهه کرامت؛ نمازگزاران اهرمی ویزیت رایگان شدند
به مناسب دهه کرامت نمازگزاران اهرمی توسط پزشک و دندان‌پزشک شبکه بهداشت و درمان تنگستان در مصلی نماز جمعه این شهر ویزیت رایگان شدند.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم: ۲۴۰ میلیارد ریال در حوزه سلامت شهرستان جم هزینه شد
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: سال گذشته ۲۴۰ میلیارد ریال در حوزه سلامت شهرستان جم هزینه شد.

ارایه خدمات مراقبتی به نمازگزاران در شهرستان دیلم
در اولین روز از هفته سلامت شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم با همکاری هلال‌احمر شهرستان به نمازگزاران خدمات مراقبتی ارائه کردند.

رییس شبکه بهداشت دیّر عنوان کرد: رشد 208 درصدی اعتبارات حوزه سلامت شهرستان دیّر در دولت یازدهم
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: اعتبارات شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر در دولت یازدهم رشد 208 درصدی داشته است.

برپایی ایستگاه سلامت در مصلای نماز جمعه بوشهر در هفته سلامت
ایستگاه سلامتی به مناسبت هفته سلامت جهت نمازگزاران در مصلای نماز جمعه شهرستان بوشهر توسط مرکز بهداشت این شهرستان برپا شد.

برپایی ایستگاه سلامت در شهرستان کنگان به مناسبت هفته سلامت
شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت به مدت سه روز اقدام به برپایی ایستگاه سلامت در سطح شهر و مصلی نماز جمعه شهر کنگان کرد.

به مناسبت هفته ملی قلب: برپایی ایستگاه غربالگری سلامت قلب ویژه نمازگزاران جمعه در شهرستان دشتی
به مناسبت هفته ملی قلب ایستگاه غربالگری قلب سالم ویژه نمازگزاران جمعه شهرهای خورموج و کاکی برپا شد.