نمک.دریا

بیش از سه تن نمک غیرمجاز در شهرستان بوشهر جمع‌آوری شد
رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: در راستای ممنوعیت عرضه، توزیع و فروش نمک دریا، طرح ضربتی جمع‌آوری و معدوم سازی توسط بازرسین بهداشت محیط مرکز بهداشت بوشهر اجرا و بیش از سه تن نمک دریا معدوم جمع‌آوری شد.

مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: استفاده از نمک دریا باعث کمبود ید، ایجاد سنگ کلیه و بیماری‌های گوارشی می‌شود
مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: استفاده از نمک دریا در درازمدت باعث ایجاد کمبود ید، سنگ کلیه، بیماری‌های گوارشی و افزایش خطر ابتلا به سرطان می‌شود.

اجرای طرح نظارت ویژه بر عطاری‌های سطح شهر برازجان
نظارت ویژه بر عطاری‌های سطح شهر برازجان باهدف جمع‌آوری مواد غذای فاقد مجوز به ویژه نمک‌های دریا و داروهای غیرمجاز انجام گرفت.

به دلیل وجود فلزات سنگین؛ مصرف نمک دریا تهدید جدی برای سلامت مردم است
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: مصرف نمک دریا به دلیل وجود فلزات سنگین همچون سرب، کادمیوم و جیوه تهدیدی جدی برای سلامت مردم است.

کارشناس تغذیه بیمارستان شهید گنجی برازجان: نمک دریا خطر سرطانزایی دارد
کارشناس تغذیه بیمارستان شهید گنجی برازجان گفت:کاهش مصرف نمک، سریعا باعث کاهش فشار خون بالا می‌شود و اگر همیشه به مقدار کم نمک مصرف شود، فرد با افزایش سن دچار فشار خون بالا نخواهد شد.