نگار.چاهی‌بخش


1 خرداد 1398
درباره تغذیه بین افطار تا سحر چه می‌دانید؟
کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: وعده شام باید حداقل 1 تا 2 ساعت با افطار فاصله داشته باشد و از غذاهایی مثل سوپ‌ها، آش‌های کم‌چرب، هلیم، خوراک لوبیا و عدسی، خوراک سبزیجات با کمی نان (ترجیحاً نان‌های سبوس‌دار مثل سنگک) به همراه م ...

 

5 خرداد 1397
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: هنگام سحری از مصرف غذاهای سرخ شده و چرب خودداری کنید
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: افراد در وعده سحری باید از مصرف غذاهای سرخ شده و چرب، ادویه‌ی زیاد و قند بالا خودداری کنند.

 

24 دی 1396
گروه سنی 30 تا 60 سال دارای بیشترین فراوانی چاقی در استان بوشهر است
کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بیشترین اضافه‌وزن و چاقی در استان بوشهر مربوط به گروه سنی 30 الی 60 سال است.

 

29 آبان 1396
دیابت بارداری را جدی بگیرید/نکاتی درباره دیابت بارداری
کارشناس تغذیه و رژیم‌درمانی گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در دوران بارداری احتمال ابتلا به دیابت وجود دارد.

 

1 آبان 1396
کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: یادگیری، تمرکز و سلامت دانش‌آموزان با مصرف صبحانه افزایش پیدا می‌کند
کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با مصرف منظم صبحانه سالم یادگیری و تمرکز دانش‌آموزان افزایش‌یافته و کمتر در معرض بیماری قرار می‌گیرند.

 

25 مهر 1396
آغاز برنامه تأمین یک وعده‌غذای گرم در روستا مهدهای استان بوشهر
کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت از آغاز برنامه تأمین یک وعده‌غذای گرم در روستا مهدهای مناطق محروم و روستایی استان بوشهر خبر داد.

 

23 مهر 1396
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ترویج فرهنگ مصرف صبحانه و میان وعده سالم ضروری است
کارشناس برنامه تغذیه گروه بهبود تغذیه معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: ترویج فرهنگ مصرف صبحانه، میان وعده سالم و مصرف نکردن وعده‌های ناسالم در بین کودکان، نوجوانان و جوانان ضروری است.

 

10 خرداد 1396
کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: نخوردن غذا در وعده سحری اثرات بد زیادی بر روی بدن دارد
کارشناس تغذیه و رژیم‌درمانی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: عدم مصرف سحری موجب افت قند خون، کاهش تمرکز و سردرد، کاهش توان جسمی، عصبانیت و بی‌حوصلگی، بی‌قراری، بوی بددهان و دردهای عضلانی می‌شود.

 
 
 
< >