هدی.دشتی

قائم‌مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در برنامه‌ریزی: خدمت به خانواده‌های معظم شهدا توفیق الهی است/ گزارش تصویری
قائم‌مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در برنامه‌ریزی گفت: خانواده‌های معظم شهدا سرمایه‌های ارزشمندی برای جامعه هستند و خدمت به آنان توفیق الهی است.

قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در برنامه ریزی: دهه فجر بهترین فرصت برای تبیین دستاوردهای ۴۰ ساله انقلاب است
قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در برنامه ریزی گفت: دهه فجر بهترین فرصت برای تبیین ارزش‌ها و دستاوردهای ۴۰ ساله انقلاب است.

مؤلفین دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تجلیل شدند/ گزارش تصویری
در آیینی با حضور رئیس، اعضای هیأت رئیسه دانشگاه و معاون پژوهشی استانداری از مؤلفین سال‌های ۹۵ الی ۹۷ دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تجلیل شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: جامعه دانشگاهی باید با استفاده از تمامی پتانسیل‌ها به رشد و توسعه مؤلفه‌های فرهنگی توجه داشته باشد/ گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: جامعه دانشگاهی باید با استفاده مطلوب از تمامی پتانسیل‌ها به رشد و توسعه مؤلفه‌های فرهنگی توجه ویژه‌ای داشته باشد.

مدیر استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: درخشش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در المپیاد علمی دانشجویان کشور/ گزارش تصویری
دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور خوش درخشیدند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: نخبگان و استعدادهای برتر دانشگاه علوم پزشکی بوشهر حمایت می‌شوند
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: حمایت از نخبگان و استعدادهای برتر در راستای ارتقای کیفیت فرایندها از اولویت‌های دانشگاه است.

دهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور برگزار می‌شود
مدیر دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: دهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی برگزار می‌شود.

تشریح دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در هشتمین جشنواره فرهنگی
دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در هشتمین جشنواره فرهنگی هنری وزارت بهداشت تشریح شد.

صدای 16 نشریه دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر شنیده می‌شود
16 نشریه مکتوب و صوتی، الکترونیکی دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر منتشر می‌شود.

بيش 250 اثر در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برای شرکت در جشنواره فرهنگی ثبت شد
تاکنون بيش از 250 اثر در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برای شرکت در هشتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت، به ثبت رسیده است.

اولین نشست هم‌اندیشی تشکل‌ها و کانون های فرهنگی، هنری دانشگاه های بوشهر برگزار شد
اولین نشست هم‌اندیشی تشکل‌ها و کانون‌های فرهنگی هنری دانشگاه‌‌های بوشهر با حضور معاونین فرهنگی این دانشگاه‌‌ها در سالن فردوسی دانشگاه خلیج فارس برگزار شد.

نشست تبیین هشتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت با حضور هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر/ گزارش تصویری
نشست تبیین هشتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت با حضور هیات رییسه دانشگاه سه‌شنبه در سالن ابن‌سینا برگزار شد.