هفته.دفاع.مقدس

برگزیدگان مسابقه کتاب‌خوانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تقدیر شدند/ گزارش تصویری
با حضور مشاور اجرایی و رییس حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از برگزیدگان مسابقه کتاب‌خوانی هفته دفاع مقدس دانشگاه تقدیر شد.

به مناسبت هفته دفاع مقدس؛ مسئولین دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با خانواده دو تن از ایثارگران دیدار کردند/ گزارش تصویری
به مناسبت هفته دفاع مقدس، قائم‌مقام رییس و اعضای ستاد بزرگداشت هفته دفاع مقدس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با خانواده دو تن از ایثارگران شاغل در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر دیدار کردند.

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر با صدور پیامی ضمن گرامیداشت یاد و نام شهدای هشت سال جنگ تحمیلی آغاز هفته دفاع مقدس را تبریک گفت.

اردوی جهادی سلامت در روستاهای کمتر برخوردار شهرستان عسلویه برگزار شد
به مناسبت هفته دفاع مقدس اردوی جهادی سلامت در روستاهای کمتر برخوردار شهرستان عسلویه برگزار شد.

دیدار مسئولان مرکز بهداشت شهرستان بوشهر با خانواده معظم شهید صفوی
هم‌زمان با گرامیداشت هفته دفاع مقدس مسئولان مرکز بهداشت شهرستان بوشهر با حضور در منزل خانواده شهید سید بزرگ صفوی واقع در روستای هلیله این شهرستان با آنان دیدار و از صبر و مجاهدت آنان تجلیل کردند.

استقرار تیم بهداشتی و درمانی بسیج جامعه پزشکی در روستای عامری شهرستان دیلم
به مناسبت هفته دفاع مقدس کلینیک تخصصی و دندان‌پزشکی با همراهی متخصصین داخلی، زنان و زایمان، ارتوپد، تغذیه، روانشناسی و پزشک عمومی در روستای عامری شهرستان دیلم به‌منظور خدمت‌رسانی به مناطق کم‌تر برخوردار مستقر شدند.

توسط بسیج جامعه پزشکی شهرستان دشتی صورت گرفت: ارایه خدمات جراحی سرپایی رایگان به افراد نیازمند در شهر بادوله
هم‌زمان با هفته دفاع مقدس خدمات جراحی سرپایی (ختنه) رایگان توسط کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان دشتی به نیازمندان شهر بادوله ارائه شد.

جانبازان و ایثارگران شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان تجلیل شدند
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان به مناسبت گرامی داشت هفته دفاع مقدس، از جانبازان و ایثارگران شاغل در شبکه بهداشت و درمان شهرستان تجلیل به عمل آمد.

قائم‌مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در برنامه‌ریزی: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید در جامعه نهادینه شود/ گزارش تصویری
قائم‌مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در برنامه‌ریزی گفت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید در جامعه نهادینه شود که در این زمینه باید از همه ظرفیت‌ها استفاده شود.

با حضور در مقبره شهدای گمنام؛ کارکنان بیمارستان امام حسین (ع) اهرم با آرمان‌های امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند
به مناسبت هفته دفاع مقدس جمعی از پرسنل بیمارستان امام حسین (ع) اهرم با حضور بر سر مزار شهدای گمنام ضمن عطرافشانی و گلباران مزار شهدای گمنام با آرمان‌های امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید و گرامیداشت هفته دفاع ‏مقدس
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پیامی با گرامیداشت هفته دفاع مقدس شروع سال ‏تحصیلی جدید را به جامعه دانشگاهی و دانشجویان تبریک گفت.‏

مشارکت آمبولانس‌های اورژانس ۱۱۵ در رژه نیروهای مسلح هفته دفاع مقدس شهرستان دشتستان
به مناسبت هفته دفاع مقدس و رژه نیروهای مسلح در شهرستان دشتستان ۸ دستگاه آمبولانس اورژانس و یک دستگاه موتورلانس ۱۱۵ در رژه نظامی مشارکت داشتند.

ایثارگران شاغل در بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه تجلیل شدند
به مناسبت هفته دفاع مقدس مراسم تجلیل از جان‌فشانی‌های رزمندگان شاغل در بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه با حضور اولین جانباز شهرستان گناوه و مسئولین بیمارستان در محل سالن اجتماعات این بیمارستان برگزار شد.

دیدار با خانواده دو تن از ایثارگران شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم
با حضور مسئول هماهنگی امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و فرمانده سپاه شهرستان دیلم از دو تن از ایثارگران کارمند شبکه بهداشت و درمان دیلم تجلیل شد.

کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان با شهدای گمنام 8 سال دفاع مقدس تجدید میثاق کردند
به مناسبت هفته دفاع مقدس با حضور سرپرست و کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، مراسم تجدید میثاق با شهدای گمنام شهرستان دشتستان و ادای احترام به مقام شامخ شهدا برگزار شد.

قهرمانی تیم فوتسال کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در مسابقات هفته دفاع مقدس
تیم فوتسال کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در مسابقات هفته دفاع مقدس به مقام قهرمانی دست‌یافت.

ویزیت رایگان مردم منطقه خاییز تنگستان به مناسبت هفته دفاع مقدس
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان گفت: به مناسبت بزرگداشت هفته دفاع مقدس با همکاری بسیج جامعه پزشکی شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان و مرکز خدمات جامع سلامت شهید رجایی شهر اهرم مردم روستای گشی منطقه خاییز ویزیت رایگان پزشکی شدند.

پیام سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت ایام سوگواری حسینی، آغاز هفته دفاع مقدس و شروع سال تحصیلی جدید
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پیامی آغاز سال تحصیلی جدید و تقارن آن با ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و آغاز هفته دفاع مقدس را گرامی‌داشت.

پیام گرامیداشت رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر به مناسبت هفته دفاع مقدس
رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر در پیامی آغاز هفته دفاع مقدس و تقارن آن با ایام سوگواری سالار شهیدان گرامی‌داشت.

تجلیل از دو تن ایثارگر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی
به مناسبت هفته دفاع مقدس از دو تن ایثارگر شهرستان دشتی تجلیل شد.

به مناسبت هفته دفاع مقدس: تیم سلامت به روستاهای شهرستان دیّر اعزام شد
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: به مناسبت هفته دفاع مقدس، تیم سلامت این شبکه به روستاهای بخش آبدان اعزام شد.

فرمانده سازمان بسیج جامعه زنان کشور: زنان مسلمان مجاهد و انقلابی باید الگوی زنان جهان باشند
فرمانده سازمان بسیج جامعه زنان کشور: مقام معظم رهبری الگویی جدید برای زنان در جهان امروزی معرفی کردند که آن الگو برگرفته از زنان ایرانی مجاهد و انقلابی هستند که روحیه خود را از دفاع مقدس و فرهنگ آن فراگرفته‌اند.

تجدید آرمان با شهدا در اولین روز از هفته دفاع مقدس/ گزارش تصویری
در اولین روز از هفته دفاع مقدس جمعی از کارکنان و مدیران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور در گلزار شهدا با آرمان‌های شهدای هشت سال دفاع مقدس تجدید پیمان کردند.

پیام رییس بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر به مناسبت هفته دفاع مقدس
رییس بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر با صدور پیامی، فرارسیدن هفته دفاع مقدس را گرامی داشت.