هفته.سلامت.مردان

حساس‌سازی مردان ایران برای پیشگیری از مخاطرات سلامت ضروری است
کارشناس سلامت خانواده مرکز بهداشت بوشهر گفت: حساس‌سازی مردان ایران برای پیشگیری از مخاطرات سلامت ضروری است.

مردان فعال‌تر، مردان سالم‌تر
مدیر گروه سلامت خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: هفته اول اسفندماه به عنوان هفته ملی سلامت مردان ایران نام‌گذاری شده که شعار امسال " مردان فعال‌تر، مردان سالم‌تر " است.

هفته ملی سلامت مردان ایرانی در گناوه
مراسم پیاده‌روی به مناسبت بزرگداشت هفته ملی سلامت مردان ایرانی توسط کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه از درب شبکه بهداشت و درمان تا شهدای گمنام برگزار شد.

ورزش؛ کلید طلایی سلامت مردان
مدیر گروه سلامت خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: هفته اول اسفندماه به‌عنوان هفته ملی سلامت مردان ایران نام‌گذاری شده است که شعار امسال "ورزش؛ کلید طلایی سلامت مردان " است.

معاون شبکه بهداشت و درمان گناوه: خدمات مستمر حوزه سلامت مردان در گناوه ارایه می‌شود
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: خدمات مستمر در زمینه سلامت مردان در گناوه ارایه می‌شود.

به مناسبت هفته ملی سلامت مردان ایرانی: پایگاه سلامت در میدان مرکزی شهر گناوه دایر شد
رییس شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: این شبکه به مناسبت هفته ملی سلامت مردان ایرانی اقدام به برپایی پایگاه سلامت در میدان مرکزی این شهر کرده است.

رییس شبکه بهداشت و درمان تنگستان: برنامه‌های هفته سلامت مردان در شهرستان تنگستان برگزار می‌شود
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان گفت: برنامه‌های هفته سلامت مردان در شهرستان تنگستان باهدف حساس سازی مردان نسبت به‌سلامت خود و افزایش دسترسی آنان به اطلاعات سلامتی برگزار می‌شود.

به مناسبت هفته سلامت مردان کلاس آموزشی قوانین راهنمایی و رانندگی جهت دانش آموزان شهرستان دیلم برگزار شد
به مناسبت هفته سلامت مردان کارگاه آموزش قوانین راهنمایی و رانندگی برای دانش‌آموزان پسر با همکاری فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان دیلم در محل آموزشگاه راهنمایی و رانندگی نوین شهرستان برگزار شد.