هفته.پژوهش

معاون تحقیقات و فن‌آوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: یکی از رسالت‌های تحقیق و پژوهش رفع وابستگی به خارج از کشور است
معاون تحقیقات و فن‌آوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: با توجه به شرایط ظالمانه تحریم رفع وابستگی به خارج از کشور در اولویت قرار دارد و این موضوع یکی از رسالت‌های اصلی تحقیق و پژوهش است.

پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در سال 98 معرفی و تجلیل شدند/ گزارش تصویری
در آیینی به مناسبت نکوداشت هفته پژوهش از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در سال 98 تجلیل شد.

رشد 20درصدی مقالات نمایه شده دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در پایگاه اسکوپوس
مدیر اطلاع‌رسانی و شبکه پژوهش دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مقالات نمایه شده دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در پایگاه اسکوپوس رشد 20درصدی داشته است.

8 واحد فن‌آور در مرکز رشد زیست‌فناوری دریایی خلیج‌فارس بوشهر فعالیت دارند
مدیر مرکز رشد زیست‌فناوری دریایی خلیج‌فارس بوشهر گفت: مرکز رشد زیست‌فناوری دریایی خلیج‌فارس بوشهر از 8 واحد فن‌آور در زمینه‌های سلامت دیجیتال، گیاهان دارویی، کاربرد نانوتکنولوژی در سلامت، زیست‌فناوری دریایی، تجهیزات پزشکی و سلامت و ایمنی شغلی میزبانی می‌نم ...

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزیده برتر پژوهش و فناوری استان شد/ رونمایی از دو کتاب با ترجمه پروفسور نبی‌پور
هفته پژوهش با معرفی عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در میان برگزیدگان برتر پژوهش و فناوری استان بوشهر آغاز شد.

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز و هفته پژوهش
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر با صدور پیامی به مناسبت فرارسیدن ۲۵ آذرماه، روز پژوهش را به اساتید، دانشجویان، محققان و پژوهشگران عرصه علم و فناوری تبریک گفت.

به مناسبت هفته پژوهش: پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تجلیل شدند/ گزارش تصویری
به مناسبت هفته پژوهش از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تجلیل شد.

همایش قرآن‌پژوهی به مناسبت هفته پژوهش برگزار می‌شود
مرکز قرآن و عترت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت هفته پژوهش، همایش قرآن‌پژوهی برگزار می‌کند.

با حضور استاندار در همایش بزرگداشت هفته پژوهش؛ پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تجلیل شدند/ گزارش تصویری
در همایش بزرگداشت هفته پژوهش، در بخش علوم پزشکی از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی بوشهر توسط استاندار تجلیل شد.

بزرگداشت هفته پژوهش و فناوري در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
آيين بزرگداشت هفته پژوهش و فناوري در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در سالن اجتماعات شهيد بهشتي با حضور رییس دانشگاه، نماينده نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه، اعضای هیات رییسه، اعضای هيأت علمي، كاركنان و دانشجويان برگزار شد.

پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت هفته پژوهش
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پیامی هفته پژوهش را تبریک گفت.