وارنیش.فلوراید

مسئول بهداشت دهان و دندان گناوه: کودکان زیر شش سال گناوه‌ای تحت طرح وارنیش فلوراید قرار گرفتند/ ارائه خدمات کلینیک سیار دندانپزشکی به روستاهای گناوه
مسئول بهداشت دهان و دندان شهرستان گناوه گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۷۶۰ کودک زیر شش سال تحت پوشش خدمات طرح وارنیش فلوراید تراپی قرار گرفتند.

27 فروردين 1398
دومین مرحله وارنیش فلوراید تراپی برای بیش از ۸ هزار دانش‌آموز تنگستانی انجام می‌شود
رییس شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: در راستای برنامه‌های سلامت دهان و دندان دانش آموزان مقطع ابتدایی، دومین مرحله وارنیش فلوراید تراپی برای ۸ هزار و ۱۰۰ دانش‌آموز تنگستانی انجام می‌شود.

27 فروردين 1398
مرحله دوم طرح وارنیش فلوراید در مدارس ابتدایی شهرستان کنگان آغاز شد
کارشناس دهان و دندان شبکه بهداشت و درمان کنگان از آغاز مرحله دوم طرح کشوری وارنیش فلوراید در سال تحصیلی ۹۸-۹۷ برای دهان و دندان دانش‌آموزان ابتدایی در تمامی مدارس مقطع ابتدایی این شهرستان خبر داد.

21 فروردين 1398
مرحله دوم طرح وارنیش فلوراید در مدارس ابتدایی شهرستان بوشهر آغاز شد
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر از آغاز مرحله دوم طرح کشوری وارنیش فلوراید سال تحصیلی ۹۸-۹۷ برای دهان و دندان دانش آموزان ابتدایی در تمامی مدارس مقطع ابتدایی این شهرستان خبر داد.

21 فروردين 1398
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: 23 هزار دانش‌آموز مقطع ابتدایی در مرحله دوم وارنیش فلوراید می‌شوند
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از انجام مرحله دوم وارنیش فلوراید در مدارس ابتدایی این شهرستان خبر داد.

21 فروردين 1397
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: بیش از 24 هزار دانش آموزان ابتدایی در مرحله دوم از خدمات وارنیش فلوراید بهره‌مند می‌شوند
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: بیش از 24 هزار دانش آموزان ابتدایی شهرستان دشتستان در مرحله دوم از خدمات وارنیش فلوراید بهره‌مند می‌شوند.

20 فروردين 1397
بهره‌مندی دانش‌آموزان دیّری از خدمات طرح ارتقای سلامت دهان و دندان
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: 6 هزار و 600 دانش‌آموز دختر و پسر دیّری در طرح وارنیش فلوراید از خدمات طرح ارتقای سلامت دهان و دندان بهره‌مند میشوند.

18 فروردين 1397
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: آغاز مرحله دوم طرح وارنیش فلوراید دندان دانش آموزان در مدارس شهرستان بوشهر
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: مرحله دوم طرح وارنیش فلوراید دندان دانش آموزان در 157 مدرسه ابتدایی شهری و روستایی شهرستان بوشهر اجرا می‌گردد.

سرپرست شبکه بهداشت دشتستان خبر داد؛ بهره‌مندی ۲۴ هزار دانش‌آموز دشتستانی از طرح وارنیش فلوراید تراپی
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: در مرحله اول وارنیش فلوراید تراپی به بیش از ۲۴ هزار دانش‌آموز مقطع ابتدایی خدمت ارایه می‌شود.

آغاز مرحله اول وارنیش فلورایدتراپی دانش آموزان مقطع ابتدایی در بوشهر
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر از آغاز مرحله اول وارنیش فلورایدتراپی دانش آموزان مقطع ابتدایی از نیمه‌ی دوم مهرماه سال جاری در سال جدید تحصیلی خبر داد.

اجرای وارنیش فلوراید تراپی؛ طرح کاهش پوسیدگی دندان دانش‌آموزان در مدارس بوشهر اجرا می‌شو‌د
مسئول واحد بهداشت مدارس و جوانان مرکز بهداشت بوشهر گفت: طرح وارنیش فلوراید تراپی باهدف پیشگیری از کاهش پوسیدگی دندان در مدارس بوشهر اجرا می‌شود.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتی: 10 هزار دانش‌آموز و کودک شهرستان دشتی از طرح وارنیش فلوراید بهره‌مند شده‌اند
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی گفت: در یک سال گذشته 10 هزار دانش‌آموز و کودک از طرح وارنیش فلوراید در شهرستان دشتی بهره‌مند شده‌اند.

رییس اداره سلامت آموزش‌وپرورش استان بوشهر: ۹۷ هزار دانش‌آموز بوشهر تحت پوشش طرح وارنیش فلوراید قرار گرفتند
رییس اداره سلامت، تندرستی و مشاور مدیرکل آموزش‌وپرورش استان بوشهر گفت: ۹۷ هزار دانش‌آموز استان بوشهر تحت پوشش طرح وارنیش فلوراید دهان و دندان قرار گرفتند.

استقبال ۸۲ درصدی دانش آموزان دیری از طرح وارنیش فلوراید
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: در مرحله اول طرح وارنیش فلوراید ۸۲ درصد دانش آموزان گروه هدف از این خدمت بهره‌مند شدند.

وارنیش فلوراید ضامن مراورید های دهان کودکان
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: مشکلات پوسیدگی دندان‌ها به‌صورت تدریجی از زمان کودکی شکل می‌گیرد و والدین می‌توانند با انجام وارنیش فلوراید تراپی از دندان کودکان مواظبت بکنند.

اجرای طرح وارنیش فلوراید در مناطق عشایری شهرستان دشتی
خدمات دندانپزشکی در قالب طرح وارنیش فلوراید به دانش آموزان مناطق عشایری درشهرستان دشتی اجرا شد.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم: بهترین زمان برای کنترل بهداشت دهان و دندان سن کودکی می باشد
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: بهتـرين زمـان جهـت كنتـرل بيماري‌هـاي دهان و دندان، سن كودكي و يكي از بهترين مكـان‌ها جهـت دسترسـي بـه ايـن گـروه سـني، مدارس ابتدايي مي‌باشـد.