ویتامینD

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم: تابش نور خورشید به بدن از مهم‌ترین راه‌های تأمین ویتامین D بدن است
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: تابش نور خورشید به پوست به‌صورت مستقیم، یکی از منابع مهم تأمین ویتامین D موردنیاز بدن است.

اجرای برنامه توزيع مگادوز ويتامين "D" در مرکز بهداشت شهرستان بوشهر
به مناسبت هفته سلامت توزیع رایگان مگا دوز ویتامین "د" در ستاد مرکز بهداشت، آغاز شد.

اجرای برنامه مکمل یاری با مگا دوز ویتامین " D" ویژه دانش آموزان متوسطه اول و دوم در بوشهر
رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: 178 هزار و دویست عدد قرص مگا دوز ویتامین " دی " توسط مرکز بهداشت شهرستان بوشهر بین دانش آموزان متوسطه اول و دوم این شهرستان توزیع می‌شود.

كمبود دريافت ويتامين D در دوران بلوغ باعث توقف رشد می‌شود
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: كمبود دريافت ويتامين D در دوران بلوغ باعث توقف رشد و نيز افزايش بروز چاقي به‌ویژه در دختران مي‌شود.

رییس شبکه بهداشت شهرستان دیر: بیست هزار قرص ویتامین D در مدارس دخترانه شهرستان دیر توزیع شد
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر از توزیع بیست هزار قرص ویتامین D بین دانش‌آموزان مدارس دخترانه شهرستان دیر خبر داد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: تضمین سلامتی نسل آینده درگرو رعایت فرهنگ تغذیه است
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: با رعایت فرهنگ تغذیه و استفاده از غذاهای سالم، سلامتی نسل آینده تضمین می‌شود.