پایگاه.سلامت

با حضور استاندار بوشهر و در هفته دولت پایگاه سلامت رایانی افتتاح شد
در سومین روز از هفته دولت پایگاه سلامت رایانی درشهرستان بوشهر تکمیل وبه بهره‌برداری رسید.

6 فروردين 1397
استقرار 2 پایگاه سلامت نوروزی در شهرستان دشتستان
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از برپایی 2 پایگاه سلامت نوروزی در شهرهای شبانکاره و آبپخش در این شهرستان خبر داد.

14 فروردين 1396
تقدیر وزارت بهداشت از کارکنان پایگاه سلامت تنگک بوشهر
وزارت بهداشت از کارکنان پایگاه سلامت تنگک بوشهر تقدیر کرد.

به مناسبت هفته ملی سلامت مردان ایرانی: پایگاه سلامت در میدان مرکزی شهر گناوه دایر شد
رییس شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: این شبکه به مناسبت هفته ملی سلامت مردان ایرانی اقدام به برپایی پایگاه سلامت در میدان مرکزی این شهر کرده است.

11 فروردين 1395
رییس شبکه بهداشت و درمان دیلم: 600 نفر از خدمات اورژانس ساحلی دیلم بهره‌مند شده‌اند
رییس شبکه بهداشت و درمان دیلم گفت: از 29 اسفند سال گذشته تا 7 فروردین امسال 608 نفر به پایگاه سلامت نوروزی مستقر در ساحل مراجعه و خدمات مورد نیاز را دریافت کرده‌اند.

بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان دشتستان+ گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر از مرکز سلامت جامعه امام رضا (ع) و پایگاه سلامت جواد الائمه (ع) و مرکز بهداشتی و درمانی ولیعصر (عج) شهرستان دشتستان بازدید و از نزدیک روند خدمت‌رسانی به مردم این مراکز را مورد بررسی قرار داد.

پنج پایگاه سلامت در استان بوشهر افتتاح شد
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: در قالب طرح تحول نظام سلامت و همزمان با سراسر کشور پنج پایگاه سلامت در استان بوشهر افتتاح شد.

راه‌اندازی مرکز و پایگاه سلامت جامعه در بندر دیر
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر از ایجاد مرکز و پایگاه سلامت جامعه در بندر دیر خبر داد .

در راستای اجرای طرح تحول سلامت: پایگاه سلامت جوادالائمه (ع) در شهر برازجان افتتاح شد
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان: پایگاه سلامت جوادالائمه(ع) حاشیه شهر برازجان با حضور معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان راه‌اندازی و افتتاح شد.