پدافند.غیرعامل

عملیات رزمایش پدافند پرتویی شهدای خلیج‌فارس بوشهر در جوار نیروگاه اتمی بوشهر اجرا شد/ گزارش تصویری
رزمایش پدافند غیرعامل پرتویی شهدای خلیج‌فارس در ۲۶۴ مرحله با همکاری نیروهای آموزش‌دیده و مشارکت مردم با موفقیت در جوار نیروگاه اتمی بوشهر برگزار شد.

برپایی غرفه تخصصی پدافند غیرعامل در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر/ گزارش تصویری
غرفه تخصصی پدافند غیرعامل در محل مسجد حضرت فاطمه الزهرا (س) دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برپاشد.

مشارکت تیم‌های اورژانس ۱۱۵ در مانور پدافند غیرعامل مدارس شهرستان دشتستان
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، به مناسبت هفته پدافند غیرعامل، مانور تخلیه اضطراری و امداد و نجات با حضور نیروهای اورژانس ۱۱۵، هلال‌احمر و آتش‌نشانی در هنرستان پسرانه علم و صنعت و دبیرستان دخترانه پروین اعتصامی شهر برازجان برگزار ...

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه: در زمان بروز حوادث و بلایا، واحدهای بهداشتی نقش حیاتی بر عهده‌دارند
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: واحد‌های بهداشتی و در رأس آن شبکه بهداشت در حوادث و بلایا و پدافند غیرعامل نقش حیاتی بر عهده‌دارند.

بوشهر قطب ویژه بحران کشور معرفی شد
رییس سازمان اورژانس کشور گفت: با توجه به موقعیت خاص استان بوشهر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این استان را به‌عنوان قطب ویژه پدافند غیرعامل معرفی کرد.

سرپرست شبکه بهداشت عسلویه: عسلویه نیازمند استقرار بالگرد امداد و نجات شبانه‌روزی است
سرپرست شبکه بهداشت و درمان عسلویه با تأکید بر لزوم ایجاد پایگاه امداد و نجات دریایی در این شهرستان، گفت: عسلویه نیازمند استقرار بالگرد امداد و نجات شبانه‌روزی است.