پزشکان.متخصص

افتتاح پانسیون 6 واحدی پزشکان متخصص بیمارستان شهید گنجی برازجان
در آیینی پانسیون شش واحدی پزشکان متخصص بیمارستان شهید گنجی برازجان با حضور مسئولان به بهره‌برداری رسید.

با حضور مسئولان استانی و شهرستانی معارفه 16 پزشک متخصص طرح تحول نظام سلامت در دشتستان برگزار شد
آیین معارفه 16 پزشک متخصص طرح تحول نظام سلامت در دشتستان با حضور مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: شهرستان دیلم پیشرو در اجرای طرح تحول نظام سلامت در استان بوشهر است
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در آیین معارفه پزشکان متخصص بیمارستان بقیة الله الاعظم دیلم گفت: شهرستان دیلم در اجرای طرح تحول نظام سلامت به ‌عنوان الگو مطرح است.

در بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان برگزار شد: نشست هم اندیشی رییس بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان با پزشکان متخصص
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان ، نشست هم اندیشی با حضور جمعی از پزشکان متخصص و معاون درمان بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان برگزار شد.

طرح ویزیت رایگان افراد بی بضاعت در استان بوشهر اجرا می‌شود
طرح ویزیت رایگان افراد بی بضاعت توسط پزشکان متخصص داوطلب در استان بوشهراجرا خواهد شد.

پیشنهاد ویژه معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به پزشکان دشتستان
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در نشست هم‌اندیشی با پزشکان متخصص شهرستان دشتستان پیشنهاد ویژه‌ای داد.