پزشک.خانواده

پزشک خانواده یکی از مهم‌ترین راه‌حل‌های مشکلات سلامت کشور است
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: پزشک خانواده یکی از مهم‌ترین راه‌حل‌های مشکلات سلامت کشور است.

دبیر طرح تحول و نوآوری آموزش دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: نام‌نویسی دوره آموزشی دوساله پزشک خانواده در دانشگاه علوم پزشکی مجازی آغاز شد
دبیر طرح تحول و نوآوری آموزش معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بر اساس دستورالعمل جدید دانشگاه علوم پزشکی مجازی و در ادامه اجرای بسته‌های طرح تحول و نوآوری در آموزش، نام‌نویسی برای دوره دوساله پزشک خانواده آغاز شد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان گناوه: حضور پزشک خانواده در گناوه موجب کاهش ارجاع بیماران به سطح بالاتر شده است
رئیس شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: حضور پزشک خانواده در مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان گناوه موجب کاهش درصد ارجاع به سطح دو شهرستان شده است.

بهره‌مندی بیش از 49 هزار بیمار دیری از خدمات برنامه پزشک خانواده
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: از ابتدای سال تاکنون بیش از 49 هزار بیمار از خدمات برنامه پزشک خانواده در شهرستان دیر بهره‌مند شدند.

مسئول بیمه پزشک خانواده استان بوشهر: اجرای برنامه پزشک خانواده در شهرستان گناوه قابل‌تقدیر است
مسئول بیمه پزشک خانواده استان بوشهر گفت: اجرای برنامه پزشک خانواده در شهرستان گناوه قابل‌تقدیر است.

طرح تحول نظام سلامت سرانه پزشک خانواده را در گناوه افزایش داد
رییس شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: با اجرای طرح تحول نظام سلامت سرانه پزشک خانواده روستایی و تعداد پزشکان در مراکز این شهرستان افزایش یافت به‌نحوی‌که در سال جاری کمبودی احساس نشده است.

برگزاری دومین نشست هماهنگی پزشک خانواده با حضور مدیر ستاد پزشک خانواده کشور
مدیر ستاد پزشک خانواده کشور در دومین نشست هماهنگی پزشک خانواده استان بوشهر حضور یافت.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم بیش از 47 هزار نفر در شهرستان جم از خدمات پزشک خانواده بهره‌مند شده‌اند
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: طرح پزشک خانواده باعث ارایه خدمات مطلوب به مردم شده است به‌گونه‌ای که بیش از 47 هزار نفر در شهرستان جم از خدمات پزشک خانواده بهره می‌گیرند.

برگزاری نشست هم اندیشی برنامه پزشک خانواده و بیمه روستایی استان بوشهر
نشست هم‌اندیشی نمایندگان پزشک و مامای شاغل در برنامه پزشک خانواده و بیمه روستایی استان بوشهر برگزار شد.

5 تير 1395
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی: توجه ویژه در اجرای برنامه پزشک خانواده ارتقای کیفی خدمات بهداشتی و درمانی است
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی گفت: در اجرای برنامه پزشک خانواده تأکید و توجه ویژه‌بر ارتقای کیفی خدمات بهداشتی و درمانی است.

معاون وزیر بهداشت در بوشهر: بوشهر پایلوت اجرای طرح نظام ارجاع سلامت و پزشک خانواده می‌شود
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با توجه به اینکه طرح نظام ارجاع سلامت و پزشک خانواده در راستای طرح تحول نظام سلامت اجرا می‌شود، به سبب فراهم آوردن زیرساخت‌های لازم، استان بوشهر پایلوت این طرح قرار می‌گیرد.