پسماند

نحوه جمع‌آوری و دفع پسماند عفونی مطب‌های پزشکان شهرستان بوشهر بازرسی شد
رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: کارشناسان بهداشت محیط، نحوه جمع‌آوری و دفع پسماند عفونی مطب‌های پزشکان شهرستان بوشهر را بازرسی کردند.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی: لزوم رعایت استانداردها در جمع‌آوری و امحای پسماندهای عفونی
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی بر لزوم رعایت استانداردها در جمع‌آوری و امحای پسماندهای عفونی تأکید کرد.

رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان: با رعایت اصول ابتدایی دفع پسماند، آلودگی‌های زیست‌محیطی به حداقل خواهد رسید
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: با رعایت اصول ابتدایی دفع پسماند، آلودگی‌های زیست‌محیطی به حداقل خواهد رسید.

فرماندار شهرستان دیر: روند حل معضل پسماند شهرستان «دیّر» تسریع شود
فرماندار شهرستان دیر گفت: در زمینه پسماند، اقداماتی از سوی شهرداری دیر صورت گرفته است که هنوز به سرانجام نرسیده و انتظار داریم این مسئله تا حصول نتیجه به جد پیگیری شود.

31 فروردين 1398
با پیگیری شبکه بهداشت و درمان تنگستان صورت گرفت: معضل دفع غیربهداشتی پسماند در مرکز این شهرستان برطرف می‌شود
رییس شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: یکی از دغدغه‌های شبکه بهداشت و درمان تنگستان دفع غیربهداشتی پسماند در مرکز شهرستان بود که با پیگیری‌های انجام‌شده این موضوع مرتفع خواهد شد.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر: کمیته پسماند شهرستان دیر فعال شود
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: به دلیل ضرورت حفظ محیط‌زیست و تأثیر آن در سلامت جامعه کمیته پسماند این شهرستان ضروری است.

رییس شبکه بهداشت و درمان تنگستان: ادارات و سازمان‌های مرتبط با دفع پسماند شهری باید به وظایف خود عمل کنند
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان گفت: ادارات و سازمان‌های مرتبط با دفع پسماند شهری باید به وظایف خود عمل کنند.

نظارت بهداشتی مستمر بر جایگاه‌های دفن پسماند در شهرستان بوشهر ضروری است
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: نظارت بهداشتی مستمر بر جایگاه‌های دفن پسماند در شهرستان بوشهر ضروری است.

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: توجه به رعایت دفع بهداشتی پسماند مراکز خدمات جامع سلامت و خانه‌های بهداشت ضروری است
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: توجه به لزوم رعایت تفکیک، جمع‌آوری، حمل‌ونقل و دفع صحیح پسماند در دفع بهداشتی پسماند مراکز خدمات جامع سلامت و خانه‌های بهداشت ضروری است.

زباله‌های عفونی مطب‌های پزشکان شهرستان بوشهر ساماندهی می‌شود
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر اظهار داشت: زباله‌های عفونی مطب‌های پزشکان شهرستان بوشهر ساماندهی می‌شود.

حل معضل پسماند از اولویت‌های مهم خانه مشارکت مردم دیّر است
رییس خانه مشارکت مردم در سلامت شهرستان دیر گفت: یکی از اولویت‌های مهم خانه مشارکت مردم، حل معضل پسماند است.

رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: اهمیت مدیریت پسماند در افزایش کیفیت زندگی شهروندان تأثیر بسزایی دارد
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: مدیریت پسماند در افزایش کیفیت زندگی شهروندان از اهمیت بالایی برخوردار است.

بی‌خطر سازی پسماندهای عفونی بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه
کارشناس بهداشت و محیط بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه گفت: پسمانده‌های عفونی بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه توسط دستگاه بی خطرساز اتوکلاو (دستگاه امحاء زباله) استریل، بی‌خطر و دفع می‌شود.

31 تير 1396
حفظ سلامت شاغلین در حوزه پسماند دارای اهمیت ویژه است
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: حفظ سلامت شاغلین در حوزه پسماند به دلیل ماهیت کار این قشر از کارگران دارای اهمیت ویژه است.

27 تير 1396
معاون عمرانی فرماندار بوشهر: رفع معضلات سایت دفن پسماند شهر بوشهر نیازمند همکاری تمام دستگاه‌ها است
معاون عمرانی فرماندار بوشهر گفت: همکاری تمام دستگاه‌ها برای رفع معضلات سایت دفن پسماند شهر بوشهر ضروری است.

نخستین سایت دفن پسماند روستایی استان بوشهر در شهرستان تنگستان افتتاح شد
نخستین محل دفن پسماند روستایی استان بوشهر در روستای منصوری جنوبی در منطقه محمود احمدی از توابع بخش مرکزی تنگستان با حضور فرماندار شهرستان، مدیرکل روستایی استانداری بوشهر و جمعی از مسئولان و دهیاران روستایی شهرستان افتتاح شد.

29 تير 1395
ساماندهی دفع پسماندهای عفونی مطب‌ها و بیمارستان‌ها در شهرستان بوشهر ضروری است
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: بخشی از مشکلات دفع پسماند شهرستان بوشهر به زباله‌های عفونی اختصاص دارد و ساماندهی دفع پسماندهای مراکز درمانی، مطب‌های خصوصی پزشکان و بیمارستان‌ها بسیار ضروری است.