پویش

تشخیص زودهنگام سرطان پستان نقش مهمی در درمان این بیماری دارد
مسئول بیماری‌های غیر واگیر مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: تشخیص زودهنگام سرطان پستان نقش مهمی در درمان این بیماری و کاهش هزینه‌ها دارد.

اجرای پویش مردمی «نه به نمکدان» در دیّر
پویش مردمی «نه به نمکدان» با استقبال گسترده مردمی و صنوف در شهرستان دیّر اجرا شد.

کارمندان شهرستان دیّر به پویش «من هم آزمایش ایدز می‌دهم» پیوستند
کارکنان ادارات مختلف شهرستان دیّر با انجام آزمایش HIV به پویش «برای آگاهی از سلامتی خود، من هم آزمایش HIV می‌دهم» پیوستند.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم: کاهش سوانح و حوادث جاده‌ای از اهداف تشکیل پویش ملی سی شصت است
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم عنوان داشت: هدف از تشکیل پویش ملی سی شصت، افزایش اگاهی دانش آموزان و کاهش سوانح و حوادث جاده‌ای می‌باشد.

طرح پویش ملی سی شصت در شهر گناوه اجرا شد
با محوریت پیشگیری از سوانح و حوادث ترافیکی، طرح پویش ملی سی شصت در شهر گناوه اجرا شد.

31 تير 1397
پویش نه به کیسه‌های پلاستیکی در نانوایی‌های شهرستان گناوه راه‌اندازی شد
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه از راه‌اندازی پویش نه به کیسه‌های پلاستیکی در نانوایی‌های شهرستان گناوه خبر داد.

دانش‌آموزان بردخونی به پویش «نه به چهارشنبه سوزی» پیوستند
دانش‌آموزان بردخونی به پویش «نه به چهارشنبه سوزی» پیوستند.

پویش ملی مبارزه با سرطان در برازجان برگزار شد
پویش ملی مبارزه با سرطان با حضور مسئولین استانی، شهرستانی و جمعی از مردم شهرستان دشتستان در جلوی کاروانسرای مشیرالملک شهر برازجان برگزار شد.

مسئولین شهرستان دشتستان به پویش قلیان‌ها را گلدان کنیم پیوستند
همزمان با روز جهانی بهداشت محیط، مسئولین شهرستان دشتستان به پویش قلیان‌ها را گلدان کنیم پیوستند.

اعضا شورای سلامت شهرستان دیّر به پویش « قلیان‌ها را گلدان کنیم » پیوستند / گزارش تصویری
در دومین نشست شورای سلامت شهرستان دیّر، اعضا این شورا به پویش « قلیان‌ها را گلدان کنیم » پیوستند.

8 تير 1395
نماینده مردم بوشهر، گناوه، خارگ و دیلم در مجلس شورای اسلامی به "پویش ملی قلیان‌‌ها را گلدان کنیم" پیوست
نماینده مردم بوشهر، گناوه، خارگ و دیلم در مجلس شورای اسلامی و هیأت رییسه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ضمن حمایت به "پویش ملی قلیان‌‌ها را گلدان کنیم" پیوستند.

پویش قلیان‌ها را گلدان کنیم در بوشهر رونمایی شد
پویش (کمپین) قلیان‌ها را گلدان کنیم در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر رونمایی شد.

کانون‌های‌ بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر جزو فعال‌ترین کانون‌ها در سطح کشور است/پیوستن بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر به پویش قلیان‌ها را گلدان کنیم
قائم‌مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی گفت: کانون‌های بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر جزو فعال‌ترین کانون‌ها در سطح کشور است و ضمن ادامه این روند باید در جهت توسعه آن نیز گام‌هایی برداشته شود.