چاقی

مسئول بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان گناوه خبر داد؛ رتبه اول شهرستان گناوه در اضافه‌وزن و چاقی در استان
مسئول بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: شهرستان گناوه در بین افراد مراقبت شده در مراکز خدمات جامع سلامت و خانه‌های بهداشت رتبه اول اضافه‌وزن و چاقی را دارد.

چاقی شکمی یکی از عوامل مستعد کننده کبد چرب می‌باشد
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: بیماری کبد چرب بیماری سلول‌های کبد انسان است که اخیراً به علت افزایش میزان چاقی در جامعه ما افزایش‌یافته است.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر: چاقی و اضافه‌وزن معضل سلامت میان‌سالان دیّری است
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: چاقی و اضافه‌وزن از جمله معضلات اساسی و تهدیدکننده در سلامت میان‌سالان دیّری است که باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.

بیماری‌های غیر واگیر از پیامدهای نامطلوب اضافه‌وزن و چاقی در کودکان است
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: بیماری‌های غیر واگیر از پیامدهای نامطلوب اضافه‌وزن و چاقی در کودکان است.

پیشگیری از چاقی کودکی با ارتقای سطح آگاهی جامعه
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: پیشگیری از چاقی کودکی از طریق ارتقای سطح آگاهی عموم جامعه و افزایش برنامه‌های آموزشی اهمیت ویژه‌ای دارد.

بروز چاقی در بزرگ‌سالی از پیامدهای اضافه‌وزن در کودکان است
مهم‌ترین پیامدهای اضافه‌وزن و چاقی در کودکان و نوجوانان، افزایش خطر بروز چاقی، دیابت، بیماری‌های قلبی عروقی و انواع سرطان‌ها در دوران بزرگ‌سالی است.

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: کودکان و نوجوانان از پیامدهای کوتاه مدت و بلندمدت چاقی رنج می‌برند
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: کودکان و نوجوانان از پیامدهای کوتاه مدت و بلندمدت چاقی رنج می‌برند.

72درصد میان سالان گناوه چاق هستند
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: 72 درصد رده سنی 30 تا 59 سال این شهرستان به عنوان گروه میان سال براساس بررسی بعمل آمده مبتلا به اضافه وزن و چاقی هستند.

چاقی یکی از مشکلات جدی بهداشتی بشر امروز است
کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: چاقی یکی از مشکلات جدی بهداشتی بشر امروز و محصول زندگی شهری است که ناشی از کم‌تحرکی، تغذیه نامناسب و عوامل ژنتیک است.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم: تغییر سبک زندگی مردم باعث سیر صعودی آمار چاقی و اضافه‌وزن در جامعه شده است
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم گفت: تغییر سبک زندگی مردم باعث سیر صعودی آمار چاقی و اضافه‌وزن در جامعه شده است.

سرپرست مرکز بهداشتی درمانی امیرالمومنین(ع) جم خبر داد: بیشترین مراجعه کنندگان پروژه قلب سالم دارای چاقی شکمی می باشند

محقق جوان بوشهری: شیوع چاقی در جمعیت استان به سرعت رو به افزایش است
تحقيقات اخير محققان بوشهری نشان داده‌است كه شيوع چاقي و اضافه وزن در استان بوشهر به مقدار قابل توجهي از ميانگين کشوري و جهاني بالاتر است و به سرعت رو به افزایش است.

رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان: مردم باید به مصرف غذاهای سالم و سنتی روی آورند/ رژیم غذایی مناسب به معنای حذف کامل روغن و نمک نیست/گزارش تصویری
رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: عموم مردم باید به مصرف غذاهای سالم و سنتی روی آورند و فست فودها و غذاهای صنعتی را از رژیم غذایی خود حذف نمایند.