چشم‌پزشکی

متخصص و جراح چشم‌پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: تزریق داخل چشمی آواستین در بیمارستان شهدای خلیج‌فارس بوشهر و با تعرفه دولتی آغاز شد
متخصص و جراح چشم‌پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تزریق داخل چشمی اواستین (داروی ضد نو رگ زایی) در مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس بوشهر و با تعرفه دولتی آغاز شد.

متخصص چشم‌پزشکی بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان: ناخنک چشم غالباً در هوای آفتابی رخ می‌دهد
متخصص چشم‌پزشکی بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان گفت: ناخنک بافت ارغوانی یا قرمزرنگ مثلثی شکلی است که در روی سطح چشم یا در گوشه قرنیه رشد می‌کند و بیشتر در اثر تابش اشعه ماورای بنفش نور خورشید بروز می‌کند.

انحراف چشم در کودکان می‌تواند منجر به کاهش دید شود
چشم‌پزشک بیمارستان توحید جم عنوان داشت: انحراف یا لوچی چشم اگر به‌موقع درمان نشود منجر به کاهش دید یا تنبلی چشم می‌شود.

درمان رایگان بیش از یکهزارو 100 بیمار چشم‌پزشکی در تنگستان
با راه‌اندازی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی چشم‌پزشکی توسط بسیج جامعه پزشکی در شهرستان تنگستان بیش از بیش از یکهزارو 100 بیمار به‌صورت رایگان ویزیت و درمان شدند.

برپایی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی چشم‌پزشکی در شهر اهرم
رییس بسیج جامعه پزشکی شهرستان تنگستان گفت: به مناسبت روز بینایی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی چشم‌پزشکی با حضور پزشکان چشم‌پزشکی بیمارستان فارابی تهران در شهراهرم برپا خواهد شد.

خدمات چشم‌پزشکی رایگان در درمانگاه تخصصی کنگان انجام شد
همزمان با ولادت امام رضا (ع) ارایه خدمات چشم‌پزشکی و تعیین نمره عینک رایگان با همکاری بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر در درمانگاه تخصصی کوثر کنگان انجام شد.

خدمات چشم‌پزشکی رايگان در درمانگاه تخصصي كنگان انجام شد
همزمان با مبعث حضرت رسول اكرم (ص) ارائه خدمات چشم‌پزشکی و عينك رايگان با همكاري بسيج جامعه پزشكي استان بوشهر در درمانگاه تخصصي كوثر كنگان انجام شد.