کارگاه.آموزشی

محرمانه بودن تست تشخیص HIV دلیل اعتماد مردم به انجام تست این بیماری نوپدید است
کارشناس نظام مراقبت ایدز و بیماری‌های آمیزشی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: محرمانه بودن تست HIVدلیل اعتماد مردم به انجام آزمایش این بیماری نوپدید خواهد بود.

دبیر هیئت تخلفات اداری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: عدم آشنایی کارمندان نسبت به قوانین یکی از علل بروز تخلفات اداری است
دبیر هیئت تخلفات اداری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: یکی از علل بروز تخلفات اداری عدم آشنایی و شناخت کافی کارمندان نسبت به قوانین موضوعه به خصوص قانون رسیدگی به تخلفات اداری و تخلفات احصایی آن است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: توجه به منابع انسانی کلید پیشرفت در سازمان‌ها است
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: کلید پیشرفت در سازمان‌ها توجه ویژه به منابع انسانی است.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه آماده هرگونه همکاری در امر سلامت مردم است
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: هر امری که به‌سلامت مردم کمک کند شبکه بهداشت و درمان این شهرستان آماده همراهی و همکاری است.

پرسنل مرکز بهداشت شهرستان بوشهر در زمینه احیای کودکان توانمند شدند
کارشناس برنامه کودکان مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: پرسنل مرکز بهداشت شهرستان بوشهر در زمینه احیای کودکان توانمند شدند.

کارگاه آموزشی استادان گروه معارف اسلامی استان بوشهر برگزار شد
کارگاه آموزشی استادان گروه معارف اسلامی استان بوشهر با حضور اساتید گروه معارف اسلامی دانشگاه‌های استان و مدرسین اعزامی از تهران در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مدت دو روز برگزار شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: کارکنان حوزه نیروی انسانی باید بیشترین لطافت در ارتباط با همکاران را داشته باشند
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: کارکنانی که در حوزه منابع انسانی مشغول به خدمت هستند علاوه بر اجرای قانون و مقررات سازمانی باید بیشترین لطافت را در ارتباط با نیروی انسانی داشته باشند.

کارگاه آموزشی بیماری‌های منتقله از آب و غذا در گناوه برگزار شد
کارگاه آموزشی با موضوع بیماری‌های منتقله از آب و غذا و طغیان بیماری‌ها در شهرستان گناوه برگزار شد.

برگزاری کارگاه آموزشی با محوریت خودمراقبتی و پیشگیری از ابتلا به سرطان‌های شایع زنان در کنگان
کارگاه آموزشی با محوریت خودمراقبتی و پیشگیری از ابتلا به سرطان‌های شایع زنان در شهرستان کنگان برگزار شد.

کارگاه آموزشی همتا یاران سلامت روان دانشجویی برگزار شد
کارگاه آموزشی همتا یاران سلامت روان دانشجویی در پردیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

کارگاه آموزشی طب رضوی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد
کارگاه آموزشی طب رضوی در بوشهر باهمت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

اولین کارگاه آموزشی تربیت مدرس طرح کشوری سلامت معنوی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر/ گزارش تصویری
کارگاه آموزشی ائمه جماعت و کارشناسان فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر امروز یکشنبه در سالن کنفرانس دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه آغاز شد.

پایان کارگاه چهار ماهه فلوشیپ مدیران و معاونین شبکه های بهداشت و درمان استان بوشهر
کارگاه آموزشی فلوشیپ مدیران و معاونین شبکه های بهداشت و درمان استان بوشهر که در مدت چهار ماه جریان داشت، به پایان رسید.

برگزاری کارگاه آموزشی منطقه ای برنامه مدیریت هوا
کارگاه دو روزه منطقه ای برنامه مدیریت هوا و اثر آن بر سلامت با تاکید بر ریزگردها در استان بوشهر برگزار شد.

کارگاه آموزشی طرح امید اجتماعی در شهرستان کنگان برگزار شد
کارگاه آموزشی طرح امید اجتماعی با حضور دانش آموزان و مردم دو روستای پرک و شیرینو از توابع بندر سیراف شهرستان کنگان برگزار شد.

برگزاری کارگاه آموزشی توجیهی ویژه پزشکان و کارشناسان مراکز مشاوره بیماری‌های رفتاری کنگان و عسلویه
کارگاه آموزشی توجیهی پزشکان و کارشناسان مراکز مشاوره بیماری‌های رفتاری در شهرستان کنگان و عسلویه برگزار شد .

برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از سوانح و حوادث کودکان در شهرستان تنگستان
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان تنگستان کارگاه آموزشی پیشگیری از سوانح و حوادث در کودکان با هدف ارتقای سطح سلامت کودکان با موضوع ارتقای آگاهی خانواده‌ها و مراقبان برای پرسنل بهداشتی، بهورزان و مربیان مهد کودک درشهرستان تنگستان برگزار شد.

برگزاری نخستین کارگاه اخلاق در پژوهش‌های علوم پزشکی + گزارش تصویری
كارگاه آموزشي آشنايي با اخلاق در پژوهش‌هاي علوم پزشكي با حضور دكتر احسان شمسي گوشكي دبير كميته كشوري اخلاق در پژوهش‌هاي زيست پزشكي در سالن اجتماعات پرديس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر برگزار شد.