کلینیک.دندانپزشکی

افتتاح کلینیک شبانه‌روزی دندانپزشکی در مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس بوشهر
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: پیشگیری یکی از اولویت‌های اصلی در حوزه بهداشت دهان و دندان است.

سرپرست بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه خبر داد: کلینیک دندانپزشکی در شهرستان گناوه راه‌اندازی شد
سرپرست بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه از راه‌اندازی و بهره‌برداری از کلینیک دندانپزشکی در شهرستان گناوه خبر داد.

10 تير 1397
سرپرست بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان: کلینیک ویژه دندانپزشکی به‌زودی در درمانگاه 17 شهریور برازجان آغاز به کار می‌کند
سرپرست بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان از بهره‌برداری کلینیک ویژه دندانپزشکی درمانگاه 17 شهریور برازجان در آینده نزدیک خبر داد.

رییس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تمامی خدمات در این مرکز با تعرفه دولتی انجام می‌شود
رییس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ‌تمامی خدمات در این مرکز با تعرفه دولتی انجام‌شده و بیماران می‌توانند اقدامات اولیه دندانپزشکی را با هزینه‌ای مناسب دریافت کنند.

بخش اطفال کلینیک دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر راه‌اندازی شد
رییس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بخش اطفال کلینیک دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با همت و تلاش اساتید، دانشجویان و پرسنل این دانشکده راه‌اندازی شد.