گراوند

استاندار بوشهر: اولویت مدیریت ارشد استان، تأمین سلامت مردم است/ گزارش تصویری
استاندار بوشهر گفت: مهم‌ترین اولویت مدیریت استان بوشهر تأمین سلامت مردم به‌ویژه سلامت و امنیت غذایی است.

استاندار بوشهر: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر پروژه‌های زیادی را در کمترین زمان به بهره‌برداری رسانده است
استاندار بوشهر گفت: در سالی که دولت به دلیل تحریم‌های ظالمانه وضعیت مطلوبی از نظر نقدینگی نداشته، دانشگاه علوم پزشکی بوشهر پروژه‌های بسیاری را در کمترین زمان ممکن به بهره‌برداری رسانده و تقدیم مردم کرده است.

با حضور استاندار بوشهر صورت گرفت؛ افتتاح خانه بهداشت بندرگاه در هفته دولت
به مناسبت گرامیداشت هفته دولت، خانه بهداشت روستای بندرگاه از توابع مرکز خدمات جامع سلامت هلیله افتتاح شد.

تقدیر و تشکر نماینده عالی دولت در استان بوشهر از سازمان اورژانس 115
استاندار بوشهر در نشست روز یک‌شنبه دوم تیرماه سال 98 از سرعت عمل، احساس وظیفه و مسئولیت‌پذیری تکنسین‌های اورژانس 115 استان تقدیر و تشکر کرد.

ارتقای زیرساخت‌های بهداشتی درمانی جزیره قهرمان خارگ با بهره‌برداری از ۲ طرح بهداشتی درمانی
با بهره‌برداری از مرکز جامع خدمات سلامت و مرکز خدمات سلامت دهان و دندان در جزیره قهرمان خارگ زیرساخت‌های بهداشتی درمانی این جزیره ارتقاء یافت.

در آئینی با حضور استاندار؛ طرح بسیج ملی کنترل فشارخون در استان بوشهر آغاز شد/ گزارش تصویری
در آئینی با حضور استاندار، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و تعدادی از مسؤولان استانی طرح ملی کنترل فشارخون در استان بوشهر آغاز شد.

25 فروردين 1398
استاندار بوشهر: مطالعات جامع و علمی در مورد آلودگی هوای عسلویه با جدیت انجام می‌شود
استاندار بوشهر گفت: به منظور تصمیم‌گیری علمی و عالمانه در مورد آلودگی هوای عسلویه مطالعات جامع و علمی و تشکیل کارگروه کاهش آلایندگی زیست‌محیطی انجام و با جدیت پیگیری می‌شود.

استاندار بوشهر : ارتقاء کیفیت خدمات بهداشتی درمانی شهرستان تنگستان با افتتاح پروژه‌های حوزه سلامت
استاندار بوشهر گفت: با افتتاح پروژه‌های حوزه سلامت در شهرستان تنگستان کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی به مردم ارتقاء خواهد یافت.

با حضور استاندار بوشهر صورت گرفت؛ بهره‌برداری از ساختمان آموزشی_اداری بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) گناوه
ساختمان آموزشی_اداری بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) گناوه با حضور استاندار بوشهر به بهره‌برداری رسید.

بخش ترمیم زخم بیمارستان سوانح سوختگی گناوه به بهره‌برداری رسید
بخش ترمیم زخم بیمارستان سوانح سوختگی گناوه با حضور مسئولین استانی و شهرستانی به بهره‌برداری رسید.

استاندار بوشهر: طرح‌های بهداشتی درمانی بسیار خوبی توسط دولت در استان بوشهر اجراشده است
استاندار بوشهر گفت: طرح‌های بهداشتی درمانی بسیار خوبی در استان بوشهر توسط دولت و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اجرایی شده است.

معاون وزیر بهداشت: انرژی اتمی سهم احداث اورژانس هسته‌ای بوشهر را پرداخت کند/ گزارش تصویری
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: برای سرعت بخشی در روند احداث ساختمان اورژانس هسته‌ای بوشهر، سازمان انرژی اتمی نسبت به پرداخت سهم خود اقدام کند.

استاندار بوشهر: اقدامات ارزشمندی در حوزه سلامت استان بوشهر انجام‌شده است/ گزارش تصویری
استاندار بوشهر گفت: خرسندیم در استان بوشهر باوجود مشکلات اعتباری و کمبود بودجه، اقدامات ارزشمندی در حوزه سلامت و زیرساخت‌های بهداشت و درمان استان بوشهر انجام‌شده است.

استاندار بوشهر: اقدامات صورت گرفته در مجموعه سلامت استان موجب مباهات است/ گزارش تصویری
استاندار بوشهر گفت: اقدامات صورت گرفته چند سال گذشته در مجموعه سلامت استان باوجود مشکلات فراوان مایه مباهات است.

5 فروردين 1397
استاندار بوشهر از پایگاه‌های اورژانس 115 و کمپ‌های سلامت مسافران نوروزی در شهرهای دیلم بازدید کرد
استاندار بوشهر، امام‌جمعه و فرماندار شهرستان دیلم با حضور در پایگاه‌های اورژانس 115 و کمپ‌های سلامت مسافران نوروزی در شهرهای دیلم از چگونگی روند اجرای طرح تسهیلات نوروزی مطلع شدند.

استاندار بوشهر: دانشکده پزشکی و دندان‌پزشکی بوشهر در ۲ سال ساخته می‌شود/ گزارش تصویری
استاندار بوشهر با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بر اساس این تفاهم‌نامه دانشکده پزشکی و دندان‌پزشکی با اعتبارات ملی و استانی در مدت ۲ سال ساخته می‌شود.

استاندار بوشهر: اورژانس هسته‌ای برای بوشهر ضروری است/ لزوم تامین اعتبار پروژه/ گزارش تصویری
استاندار بوشهر گفت: با توجه به پیشرفت مطلوب عملیات ساخت اورژانس هسته‌ای، این پروژه نباید به خاطر پول و اعتبار تاخیری داشته باشد.

استاندار بوشهر از بیمارستان امام هادی (ع) شهرستان دیر بازدید کرد
استاندار بوشهر از روند اجرای طرح توسعه بیمارستان امام هادی (ع) شهرستان دیر بازدید کرد.

به مناسبت روز پرستار: استاندار بوشهر از بیمارستان امام حسین (ع) اهرم بازدید کرد
استاندار بوشهر به مناسبت سالروز میلاد حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار از بخش‌های مختلف بیمارستان امام حسین (ع) اهرم بازدید کرد و ضمن عیادت از بیماران با اهدای گل و هدیه از زحمات پرستاران این بیمارستان تقدیر کرد.

استاندار بوشهر: تقویت ارتباط دستگاه های اجرایی و صنعت با دانشگاه ها در اولویت برنامه های این استان است/ گزارش تصویری
استاندار بوشهر دانشجویان را سرمایه مهم اجتماعی دانست و گفت: تقویت ارتباط دستگاه های اجرایی و صنعت با دانشگاه ها در اولویت برنامه های این استان است.

استاندار بوشهر: طرح‌‌های حوزه سلامت از مهم‌ترین اولویت‌های استان بوشهر است/ گزارش تصویری
استاندار بوشهر گفت: طرح‌‌های حوزه سلامت از مهم‌ترین اولویت‌های استان بوشهر است.

استاندار بوشهر: خیران سلامت در ساخت مراکز درمانی استان بوشهر مشارکت می‌کنند
استاندار بوشهر گفت: مرکز غربالگری و تشخیص بیماری‌های سرطانی بوشهر با مشارکت خیران سلامت عملیاتی شده است.

معاون استانداری بوشهر: برخی از مشکلات کشور بی‌توجهی به سیره زندگی امامان معصوم است
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری بوشهر گفت: برخی از مشکلاتی که اکنون در جامعه احساس می‌شود به دلیل این است که در طی سال‌های پس از انقلاب چندان سیره و روش امام معصوم و به‌ویژه حضرت فاطمه زهرا (س) را در جامعه به‌درستی تبیین نکرده‌ایم.

معاون استاندار بوشهر مطرح کرد؛ توسعه و بهبود وضعیت سلامت در استان بوشهر
معاون سیاسی و امنیتی استاندار بوشهر گفت: توسعه و بهبود وضعیت سلامت در استان بوشهر و دیگر نقاط کشور از دستاوردهای دولت تدبیر و امید بوده است.

تجلیل به مناسبت روز پرستار صورت گرفت: تجلیل دانشجویان و مدیران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از پرستاران
جمعی از دانشجویان و مدیران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور در بیمارستان فوق تخصصی قلب، از پرستاران این بیمارستان با اهدای شاخه گل و لوح تقدیر تجلیل کردند.