گرمازدگی

معاون فنی سازمان اورژانس 115 استان بوشهر: علائم اولیه گرمازدگی سردرد، سرگیجه، تهوع و تشنگی است
معاون فنی سازمان اورژانس 115 بوشهر گفت: گرمازدگی بیماری است که در فصل تابستان با تأثیر گرمای هوا بر سیستم تنظیم دمای بدن و سیستم اعصاب مرکزی بروز می‌کند و علائم اولیه‌ای همچون سردرد، سرگیجه، تهوع و تشنگی به همراه دارد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ برای جلوگیری و درمان گرمازدگی، بیشتر آب بنوشید
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با شروع فصل گرما علایم گرمازدگی در استان افزایش می‌یابد که مصرف میزان بیشتر آب از بروز گرمازدگی جلوگیری می‌کند.

گرمازدگی و راه‌های مقابله با آن
از بین رفتن تعادل دمایی بین حرارت ناشی از سوخت‌وساز بدن و گرمای دریافتی از محیط با گرمای دفع شده از بدن باعث وقوع گرمازدگی می‌شود.

چگونه از بروز گرمازدگی پیشگیری کنیم؟!
یکی از مهم‌ترین مسائلی که این روزها دغدغه و سؤال بیشتر مردم استان بوشهر است، موضوع گرمازدگی و راه‌هایی جلوگیری و درمان آن می‌باشد.

توصیه متخصص طب اورژانس؛ برای جلوگیری و درمان گرمازدگی، بیشتر آب بنوشید
متخصص طب اورژانس بیمارستان شهدای خلیج‌فارس بوشهر گفت: با شروع فصل گرما علایم گرمازدگی در استان افزایش می‌یابد که مصرف میزان بیشتر آب از بروز گرمازدگی جلوگیری می‌کند.