کارگاه آموزشی بیماری‌های منتقله از آب و غذا در گناوه برگزار شد

کارگاه آموزشی با موضوع بیماری‌های منتقله از آب و غذا و طغیان بیماری‌ها در شهرستان گناوه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه، دکتر علی زکی زاده رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه اظهار داشت: امیدواریم با برگزاری چنین کارگاه‌های آموزشی و توجه به بیماری‌هایی که می‌توانند از طریق آب و غذا منتقل شوند و سلامت مردم را تهدید کنند و انجام تمرینات عملی و آمادگی لازم در تمامی شهرستان‌ها برای کنترل این بیماری‌ها ارتقا یابد.
گفتنی است در ادامه کارشناسان حاضر در این کارگاه به چهار گروه تقسیم‌شده و هر گروه در یک کلاس جداگانه به تمرینات عملی برای آمادگی لازم برای مبارزه با بیماری‌های منتقله از آب و غذا و طغیان بیماری‌ها پرداختند.
در این کارگاه که با موضوع بیماری‌های منتقله از آب و غذا و طغیان بیماری‌ها برگزار شد، کارشناسان مبارزه با بیماری‌ها، بهداشت محیط، آزمایشگاه و همچنین مدیر گروه‌های این واحدها از سراسر استان حضور داشتند.
انتهای پیام/ م.ن 3080
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.