مسئول واحد نظارت بر مواد غذایی دشتستان: کارگاه‌های غیربهداشتی در دشتستان تعطیل می‌شوند/ پلمپ یک کارگاه‌ بسته‌بندی خرما در شهر برازجان

مسئول واحد نظارت بر مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی شبکه بهداشت شهرستان دشتستان گفت: کارگاه‌های فاقد مجوزهای بهداشتی در دشتستان تعطیل می‌شوند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان؛ علی‌اکبر سلیمی فرد در بازدید از کارگاه‌های بسته‌بندی خرما در شهر برازجان و دالکی اظهار داشت: در راستای کنترل و نظارت بر کارگاه‌های تولیدی و بسته‌بندی خرما بازدیدها به‌صورت مستمر انجام می‌شود.
وی افزود: این بازدیدها به‌منظور ارتقای ایمنی و سلامت مصرف‌کننده و همچنین جلوگیری از عرضه محصولات فاقد مجوزهای بهداشتی انجام می‌شود.
سلیمی فرد اضافه کرد: در این بازرسی‌ها یکی از کارگاه‌های مذکور به علت عدم اخذ مجوزهای بهداشتی و عدم رعایت ضوابط و مقررات و همچنین عدم توجه به تذکرات مکرر کارشناسان شبکه بهداشت و درمان دشتستان تعطیل و پلمپ شد.
وی ادامه داد: در این بازرسی کارشناسان واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان، نمایندگان ادارات اماکن، تعزیرات و واحد پلمپ اتاق اصناف حضور داشتند.

انتهای پیام/ س.غ 3030

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.