پرستاران شهرستان دیلم تجلیل شدند

با حضور مسئولان شهرستانی و به مناسبت روز پرستار، از پرستاران بیمارستان بقیه‌الله الاعظم شهرستان دیلم تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دیلم، با حضور امام‌جمعه دیلم و فرماندار و مسئولان شهرستان از پرستاران بیمارستان بقیه‌الله الاعظم شهرستان دیلم تجلیل شد.
حجت‌الاسلام سید ابوالحسن حسینی بوشهری امام‌جمعه دیلم ضمن تشکر از مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان و رییس بیمارستان دیلم در برگزاری چنین برنامه‌ای از پرستاران خواست در تمام‌کارها اسوه صبر و مقاومت زینب کبری (س) را سرمشق خود قرار دهند.
محمود ذاکری سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم ضمن تبریک ولادت دخت شیر خدا و روز پرستار، از پرستاران به‌عنوان مظهر صبر و عاطفه یادکرده و زاد روز مادر پرستاری زینب کبری (س) را به آنها تبریک گفت.
در این برنامه که مسئولان شهرستان نیز حضور داشتند، حسن اسماعیلی فرماندار دیلم نیز ضمن تبریک ولادت زینب کبری (س) و روز پرستار از همه‌کسانی که در حوزه سلامت جامعه تلاش می‌کنند به‌ویژه پرستاران تشکر کرد.
انتهای پیام/ م.د 3060

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.