رییس بیمارستان قلب بوشهر خبر داد: تخت ویژه در بیمارستان تخصصی قلب بوشهر افزایش ۲.۷ برابری داشته است

رییس بیمارستان تخصصی قلب بوشهر گفت: از شروع دولت تدبیر و امید تعداد تخت ویژه (ICU) این بیمارستان از ۵ تخت به ۱۳ تخت افزایش داشته است.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان قلب بوشهر؛ دکتر غلامرضا حاجیانی اظهار داشت: گام‌های بسیار مهمی در راستای توسعه خدمات درمانی در بیمارستان قلب بوشهر صورت گرفته است و شاهد بهبود وضعیت تجهیزات هستیم.
وی اضافه کرد: از سال ۹۲ تاکنون بخش‌های جدیدی هم چون post ccu با ظرفیت ۴ تخت، بخش مراقبت‌های ویژه (ICU) دو با ظرفیت پنج تخت، تخت ویژه همودیالیز با یک‌تخت به این بیمارستان اضافه‌شده است.
رییس بیمارستان تخصصی قلب بوشهر ادامه داد: همچنین در این مدت افزایش تخت ریکاوری آنژیوگرافی از ۴ عدد به ۸ عدد و افزایش بخش مراقبت‌های ویژ (ICU) یک از ۵ به ۸ تخت را داشته‌ایم.
وی افزود: طی سه سال گذشته بالغ‌بر ۲۰ میلیارد ریال تجهیزات پزشکی جدید اعم از دستگاه اکوکاردیوگرافی ۲ عدد، ساکشن یک عدد، ونتیلاتور پرتابل یک عدد، ونتیلاتور ثابت ۳ عدد، دستگاه نوار قلب ۲ عدد، سرنگ پمپ ۱۷ عدد، اتوکلاو یک عدد، مانیتور پرتابل یک عدد، مانیتور ثابت چهار عدد و تجهیز آمبولانس به دستگاه‌های مراقبت‌های ویژه (ICU) انجام‌شده است.

انتهای پیام/ا.ت 4070
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.