معاون بهداشتی شبکه بهداشت ودرمان گناوه: سرانه مصرف آب میوه و میوه طبیعی در کشور با حد مطلوب فاصله دارد

16 ارديبهشت 1396
معاون بهداشتی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گناوه گفت: سرانه مصرف آب میوه و میوه طبیعی به عنوان یکی از اصلی‌ترین منابع تامین کننده ویتامین‌ها برای بدن در کشور ما با حد مطلوب فاصله دارد.

مهندس علیرضا یوسفی در گفت و گو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: متاسفانه در سال‌های اخیر مصرف آب میوه‌های تازه جای خود را به آب میوه‌های صنعتی داده‌اند.
وی ادامه داد: با توجه به افزایش روز افزون بیماری‌های غیرواگیر مانند دیابت، چاقی و انواع سرطان‌ها که رابطه مستقیم با تغذیه صحیح دارد، مصرف روزانه انواع میوه و آب میوه طبیعی در رژیم غذایی می‌تواند از بروز بسیاری از بیماری‌ها پیشگیری کند.
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه نیز گفت: آب میوه محصولی است تخمیر نشده ولی قابل تخمیر که از فشردن محتویات داخلی میوه تازه و رسیده به دست می‌آید؛ آب میوه می‌تواند ترکیبی ساده و یا مرکب از یک نوع میوه و یا ترکیب چند نوع میوه باشد.
مولتی ویتامین نمی‌تواند به طور کامل جایگزین میوه و سبزی باشد
اسماء حسن زاده افزود: مکمل‌های غذایی مانند مولتی ویتامین در محاسبه سهم روزانه مصرف شده، از میوه و سبزی‌ها به حساب نمی‌آیند و نمی‌توانند به طور کامل جایگزین میوه و سبزی شوند.
وی عنوان داشت: آب میوه تازه و طبیعی دارای خواص و ارزش تغذیه ای بسیار است و انواع ویتامین‌ها و املاح در آب میوه تازه موجود است و از این جهت ارزش تغذیه‌ای هر لیوان آب میوه معادل 2 عدد میوه متوسط است.
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه خاطر نشان کرد: مصرف میوه تازه و سالم به علت دارا بودن فیبر بیشتر بر مصرف آب میوه ارجحیت دارد.

انتهای پیام/ م.ن- 3080

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation

 




تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.