در راستای ارتقای سلامت؛ همکاری شبکه بهداشت و درمان و کمیته امداد شهرستان تنگستان در جهت کاهش سوءتغذیه کودکان

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان گفت: همکاری خوب و مستمری بین شبکه بهداشت و درمان و کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان تنگستان در خصوص تغذیه کودکان نیازمند زیر پنج وجود دارد که نقش مهمی در ارتقاء سلامتی این گروه سنی دارد.

مهندس ایرج زنده بودی در نشست کارشناسان شبکه بهداشت و درمان و کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان تنگستان افزود: طرح حمایتی مشارکتی کودکان زیر پنج سال ما را قادر می‌سازد تا شاهد کاهش چشمگیر سو تغذیه کودکان نیازمند در شهرستان باشیم.
وی اضافه کرد: در حال حاضر این طرح در دو بخش مرکزی و دلوار شهرستان در حال اجرا می‌باشد و هر شش ماه یک‌بار حمایت تغذیه‌ای به‌صورت شارژ کارت و یا بن کالا در اختیار سرپرستان خانوار قرار می‌گیرد تا از سوءتغذیه کودکانشان جلوگیری شود.
وی تأکید کرد: درصورتی‌که این کمک‌ها مستقیماً شامل بسته‌های غذایی باشد بهتر است و ارایه آن به‌صورت شارژ کارت و یا بن کالا لازم است توأم با آموزش به خانواده‌ها باشد تا هدف موردنیاز طرح را تأمین نماید و از استفاده دیگری غیر از طرح جلوگیری شود.
انتهای پیام/ ح.د 3010

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.