مراسم تجلیل از روز پزشک در شهرستان دشتستان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، مراسم بزرگداشت روز پزشک با حضور پزشکان شاغل در شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان برگزار شد.

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی در این آیین ضمن تبریک روز پزشک به‌تمامی پزشکان کشور اسلامی ایران به‌ویژه پزشکان شاغل در شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، به نقش پزشکان در تأمین سلامت جامعه اشاره کرد و گفت: سلامت افراد جامعه یکی از مؤلفه‌های توسعه پایدار در جوامع است و باید همه در جهت تقویت این مؤلفه تلاش کنیم.
محمدباقر سعادت به زیرساخت‌های بهداشت و درمان در سطح شهرستان دشتستان اشاره کرد و تصریح کرد: تأمین زیرساخت‌های مناسب در بخش بهداشت و درمان در این شهرستان نویدبخش آینده‌ای روشن را می‌دهد.
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: پزشکان با باور قلبی که نسبت به شغل خود دارند و با صبر و متانت در این منطقه به مردم خدمت می‌کنند.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان نیز بابیان اینکه یکم شهریورماه، مصادف با زادروز حکیم شهیر و طبیب نامدار ایرانی شیخ‌الرئیس ابوعلی سینا که به نیکویی روز پزشک نام نهاده شده است را به پزشکان زحمتکش و فداکار حاضر در شهرستان تهنیت عرض و گفت: برنامه تحول سلامت یکی از اقدام‌های بسیار مهم دولت تدبیر و امید است.
دکتر حسین دارابی افزود: برای رسیدن به هدف والا یعنی ارایه خدمت باکیفیت به مردم، به عزم ملی و مشارکت همگانی دست‌اندرکاران حوزه سلامت به‌ویژه پزشکان که همواره پرچم‌دار خدمت و تلاش هستند، نیاز است.
وی از همکاری و تعامل پزشکان خانواده در اجرای برنامه پزشک خانواده شهری و روستایی تشکر و قدردانی کرد و گفت: پزشکان باید همه کوشش خود را برای ارائه خدمات بی‌منت به مردم به‌کارگیرند و روش‌های درمانی مناسب و صحیح را به‌کارگیرند.
در پایان مراسم با اهدا لوح تقدیر از پزشکان شهرستان دشتستان که در عرصه نظام سلامت، صادقانه به مردم و جامعه خدمت می‌کنند، تجلیل و قدردانی به عمل آمد.
انتهای پیام/ س.غ 3030

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.