برنامه آهن یاری و مکمل یاری ویتامین D در شهرستان دیلم شروع بکار کرد

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم گفت: طرح مکمل یاری دانش آموزان مقطع متوسطه اول و دوم با مکمل آهن و ویتامین دی ویژه دانش آموزان مقطع متوسطه اول و دوم در سطح شهرستان دیلم اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم، محمود ذاکری در حاشیه این مراسم افزود: ریزمغذی آهن و ویتامین D و نقش آن در سلامتی دانش آموزان و جامعه دارای اهمیت هستند و دانش آموزان می‌بایست از مکمل آهن و ویتامین دی بر اساس دستورالعمل برنامه استفاده نمایند.
عباس امید رییس آموزش‌وپرورش شهرستان دیلم نیز ضمن تقدیر و تشکر از مدیریت آموزشگاه حضرت زینب نکاتی در خصوص تغذیه سالم و تأثیر آن بر سلامتی دانش آموزان ارایه کرد.
مهندس محمد طاهری، معاون امور عمرانی فرمانداری شهرستان نیز در خصوص فعالیت‌های دولت تدبیر و امید در زمینه بهداشت و درمان اطلاعاتی را در اختیار دانش آموزان قرار داد.
آذین صبوری، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه شهرستان دیلم نیز توضیحات تکمیلی در خصوص مزایا و فواید استفاده از قرص آهن و ویتامین D و نیز تغذیه صحیح و تأثیرات آن در زندگی روزمره دانش آموزان، پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر نظیر دیابت، قلبی عروقی، سرطان‌ها در دوران بزرگسالی متذکر شد.
در این مراسم قرص آهن و پرل ویتامین D بین دانش آموزان دختر همراه با میوه به‌عنوان یک میان وعده سالم توزیع شد.
در حاشیه این مراسم، سفره‌های صبحانه سالم و میان وعده‌های دوستدار سلامت که توسط دانش آموزان تهیه‌شده بود، در معرض نمایش گذاشته شد و فواید استفاده صحیح از انواع گروه‌های غذایی توسط کارشناس تغذیه به دانش آموزان ارایه شد.
مراسم افتتاحیه برنامه آهن یاری و مکمل یاری با ویتامین D به‌صورت نمادین در آموزشگاه دخترانه حضرت زینب با حضور مسئولین فرمانداری، شبکه بهداشت و درمان و آموزش‌وپرورش شهرستان دیلم برگزار شد.
انتهای پیام/ م.د 3060

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.