بیمار برق‌گرفتگی از بیمارستان سوانح سوختگی گناوه ترخیص شد

مدیر بیمارستان سوانح سوختگی گناوه گفت: جوان 20 ساله‌ افغان که روز تاسوعای حسینی هنگام کار در طبقه دوم ساختمانی و در ارتفاع حدود 6 متری از زمین دچار برق‌گرفتگی و سقوط از ارتفاع شده بود سالم از بیمارستان سوانح سوختگی ترخیص شد.

امیر زارع افزود: مصدوم در ابتدای ورود به بیمارستان سوانح سوختگی گناوه در بخش مراقبت‌های ویژه (BICU) به دستگاه تنفس مصنوعی (ونتیلاتور) وصل شد که 3 روز بعد از بهبودی از دستگاه جدا شد.
وی تصریح کرد: در مرحله بعد عمل پیوند پوست (گرافت) توسط جراح برای بیمار انجام گرفت و 8 روز بعد از انجام عمل پیوند پوست بیمار با بهبودی ترخیص شد.
امیر زارع افزود: جوان مصدوم با پرواز بالگرد اورژانس 115 از بیمارستان شهدای خلیج به بیمارستان سوانح سوختگی منتقل و پس از طی مراحل درمان از بیمارستان ترخیص شد.
مدیر بیمارستان سوانح سوختگی گناوه خاطرنشان کرد: هم‌اکنون بیمار جهت پیگیری درمان و انجام پانسمان روزانه به اورژانس سوانح سوختگی گناوه مراجعه می‌نماید.
انتهای پیام/ د.ج 4060

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.