در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی؛ بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه به سامانه مدیریت نگهداشت جامع (cmms) پیوست

مدیر داخلی بیمارستان سوانح سوختگی گناوه گفت: در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه به سامانه مدیریت نگهداشت جامع (cmms) پیوست.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان سوانح سوختگی گناوه امیر زارع افزود: در این سامانه امور مربوط به اصلاح کلیه فرایندهای کاری تعمیرات، ارتقای مدیریت نگهداشت از تعمیرات خرابی‌ها در این سامانه انجام می‌گیرد.
وی تصریح کرد: افزایش بازدهی تجهیزات، تأسیسات و ابنیه بیمارستان و هزینه کرد هدفمند سرمایه‌ها در راهبری و مدیریت به‌منظور افزایش طول عمر و درنتیجه کاهش هزینه‌های اتلافی ازجمله هدف استفاده از این سامانه است.
مدیر داخلی بیمارستان سوانح سوختگی گناوه عنوان داشت: کلیه فعالیت‌های تأسیساتی که در این سامانه ثبت می‌گردد به‌طور مستقیم تحت نظر وزارتخانه مورد رصد قرار می‌گیرد که این خود باعث ارتقای کارایی بخش تأسیسات و مدیریت منابع می‌شود.
امیر زارع خاطرنشان کرد: در راستایی آشنایی مسئولین کادر درمان، پاراکلینیک و پشتیبانی، کارگاه آموزشی سامانه نگهداشت توسط حسین روستا مسئول تأسیسات بیمارستان سوانح سوختگی گناوه در سالن اجتماعات این بیمارستان برگزار شد.

انتهای پیام/ د.ج 4060

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.