جشنواره غذاهای دریایی در روستا مهد چاهکوتاه برگزار شد

جشنواره غذاهای دریایی همزمان با هفته جهانی غذا در روستا مهد فاطمیه چاهکوتاه برگزار شد.

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر در حاشیه این مراسم گفت: غذاهای دریایی به عنوان منبع سرشار از امگا 3، پروتئین با کیفیت بالا و همچنین ویتامین‌ها و املاح مختلف جایگزینی مناسب برای گوشت‌های قرمز و فرآورده‌های آن است.
نوبد استوار گفت: توصیه می‌شود تا خانواده‌ها مصرف غذاهای دریایی را تا 2 بار در هفته برای برنامه غذایی خود درنظر بگیرند.
جشنواره غذاهای دریایی در روستا مهد چاهکوتاه با شرکت فعال دانش‌اموزان و خانواده‌های آنان و حضور کارشناسان بهداشتی مرکز خدمات جامع سلامت چاهکوتاه و کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر برگزار شد و در پایان ضمن پاسخگویی به سئوالات تغذیه‌ای شرکت کنندگان به افرادی که با پخت غذای خود مطابق با معیارهای سلامت در این جشنواره شرکت کرده بودند جوایزی اهدا شد.

انتهای پیام/ ا.س- 3000
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.