5 تخت به ظرفیت بخش اورژانس بیمارستان شهدای خلیج‌فارس بوشهر افزوده می‌شود

با افزوده شدن قسمت الحاقی به بخش اورژانس بیمارستان شهدای خلیج‌فارس بوشهر 5 تخت به ظرفیت این بخش اضافه‌می‌شود.

بنا به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهدای خلیج‌فارس بوشهر، با افزوده شدن فضای فیزیکی به بخش اورژانس بیمارستان ظرفیت واحد احیای قلبی ریوی از 2 تخت به 4 تخت افزایش می‌یابد و با آزاد شدن فضای فیزیکی موجود که به‌عنوان واحد احیای قلبی ریوی استفاده می‌شود سه تخت برای تزریقات و سرم‌درمانی مورداستفاده قرار می‌گیرد.
در این راستا عملیات ساختمانی این بخش در فضایی خارج از بخش اورژانس انجام‌شده و در مرحله نهایی برای باز کردن مسیر رفت‌وآمد این عملیات وارد فضای اورژانس بیمارستان شهدای خلیج‌فارس بوشهر شده است که پیمانکار مربوطه در تلاش است در اسرع وقت عملیات را به اتمام برساند.
کادر مدیریتی و کارکنان بیمارستان شهدای خلیج‌فارس بوشهر ضمن قدردانی از هم استانی‌های عزیز برای صبر و شکیبایی‌شان امیدوارند در آینده بسیار نزدیک با افزوده شدن این بخش خدمات درمانی را در فضایی مطلوب‌تر ارائه نمایند و فرآیند ارائه خدمات درمانی در این مرکز تسهیل گردد.
انتهای پیام/ م.آ 4010

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.