پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهربه مناسب روز پژوهش

رییس دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پیامی روز پژوهش را به تمامی پژوهشگران و فعلان عرصه علم و دانش تبریک گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:
"بسمه تعالی
پژوهش يكي از اساسي‌ترين نيازها براي نيل به پيشرفت و توسعه همه‌جانبه يك كشور است، شاخص ارزشمندی که منجر به دانایی و توانایی جامعه، تولید اشتغال و ثروت، دستیابی به رفاه و امنیت اجتماعی و درنهایت استقلال، خودکفایی و اقتدار جامعه شده تا زمینه‌ساز آینده‌ای درخشان برای آن كشور باشد.
بی‌شک دستاوردهای بیشمار دانشگاه در حوزه پژوهش، تحقیقات و فناوری مرهون همت والای اعضای هیأت علمی، دانشجویان، پژوهشگران و کارکنان علاقه‌مند به این حوزه در تمامی مراکز تحقیقاتی، پژوهشکده‌‌ها و دانشکده‌های دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر است و هفته پژوهش فرصتی مغتنم برای معرفی دستاوردهای این عزیزان و تقدیر از تلاش‌های ارزنده آنان در عرصه پژوهش و فناوری است.
امید است که با تلاش و همت شما تلاش‌گران این عرصه، شاهد موفقیت‌های چشم‌گیری در توسعه علمی استان بوشهر و درخشش میهن عزیزمان در فتح قله‌های علمی جهان باشیم.
اینجانب فرارسیدن هفته پژوهش و فناوری و روز پژوهش را به‌تمامی دانشمندان، محققان، پژوهشگران، فرهیختگان و دانشجویان گرانقدر دانشگاه علوم پزشکی بوشهر صمیمانه تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال سلامتی و توفیق روزافزون شما عزیزان را خواستارم.
دکتر سعید کشمیری
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر
25 آذر 1396"
انتهای پیام/ م.پ 1025
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.