سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: طرح ساماندهی وضعیت بهداشتی نان فانتزی‌های بوشهر اجرا شد

5 دی 1396
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: در راستای بهینه‌سازی عرضه و نظارت بهداشتی بر مراکز تهیه، عرضه و فروش مواد غذایی، طرح ساماندهی وضعیت بهداشتی صنف نان فانتزی‌های شهرستان به‌طور ویژه با حضور بازرسین بهداشت محیط اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت بوشهر، مهندس حسن فخرایی اظهار داشت: با توجه به اهمیت و نقش غلات در رژیم غذایی و ارزش تغذیه‌ای آن در سبد غذایی خانوارها، محصولات نان در کلیه پروسه تولید تا مصرف مورد نظارت دقیق می‌گردند.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: عرضه و فروش انواع نان (تست، باگت، شیرمال و غیره) تابع شرایط خاص بهداشتی است و در بازرسی‌ها، بهداشت فردی، دستکش، روپوش، سلفون، درج مشخصات بهداشتی (تاریخ تولید، انقضاء، نام محصول، آدرس، شناسه نظارتی)، نحوه عرضه، شرایط نگهداری، حمل‌ونقل محصولات، ملاک ارزیابی قرار می‌گیرند.
وی افزود: طی این نظارت‌ها بازرسین بهداشت محیط و حرفه‌ای کلیه نان فانتزی‌های شهرستان را در قالب طرح ساماندهی مورد بازرسی قرار داده و تمامی نواقص بهداشتی به متصدیان گوشزد و موارد نقص تا حصول نتیجه نهایی پیگیری خواهد شد و همچنین با متصدیان متخلف طبق قانون اصلاحیه ماده 13 برخورد جدی به عمل می‌آید.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با شماره تلفن 190 جهت ثبت شکایات و اعلام مشکلات بهداشتی در سامانه مدیریت ارتباط مردمی تماس حاصل فرمایند.


انتهای پیام/ ا.س- 3000
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation

 




تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.