به‌زودی بخش درمان سرطان کودکان در بیمارستان شهدای خلیج‌فارس بوشهر به بهره‌برداری می‌رسد

به‌زودی بخش درمان سرطان کودکان در بیمارستان شهدای خلیج‌فارس بوشهر افتتاح و به بهره‌برداری خواهد رسید.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر در حاشیه آیین افتتاح دومین دستگاه آنژیوگرافی استان بوشهر گفت: بخش هماتولوژی و آنکولوژی کودکان یکی از نیازهای دیرینه استان بوشهر بود که با جذب پزشک فوق تخصص آنکولوژی کودکان و آماده‌سازی فضای محیطی به‌زودی این بخش افتتاح می‌شود.
دکتر سعید کشمیری اضافه کرد: این بخش یکی از نیازهای استان بود که با راه‌اندازی آن، بسیاری از سفرهای درمانی هم استانی‌ها کاهش چشمگیری می‌یابد.
وی با اشاره به بالا بودن هزینه‌های درمان بیماران سرطانی، گفت: با سازمان‌های خیریه و حمایتگر در این زمینه رایزنی‌هایی صورت گرفته و امیدواریم با تعاملات انجام‌شده بتوانیم هزینه‌های جانبی این نوع درمان را نیز با حمایت این نهادها به صفر برسانیم.
گفتنی است بخش مراقبت‌های ویژه کودکان نیز در آبان ماه 96 در راستای ارتقای خدمات درمانی فوق تخصصی به کودکان در فضایی مناسب افتتاح و به بهره‌برداری رسید.
انتهای پیام/ م.آ 4070

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.