مدیرکل دفتر مديريت عملكرد، بازرسی و امور حقوقي استانداری بوشهر: عملکرد حوزه بهداشت و درمان شهرستان دیلم در ایام نوروز موجب رضایتمندی مسافرین شده است

8 فروردين 1397
مدیرکل دفتر مديريت عملكرد، بازرسی و امور حقوقي استانداری بوشهر گفت: عملکرد حوزه بهداشت و درمان شهرستان دیلم در ایام نوروز مثبت ارزیابی‌شده و این امر موجب رضایتمندی مسافرین نوروزی نیز شده است.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم، عباس قلی پور در حاشیه بازدید از پایگاه اورژانس 115 مستقر در ساحل دیلم بیان کرد: با بررسی‌های صورت گرفته، تلاش و آمادگی کارکنان حوزه بهداشت و درمان و خدمات‌دهی فوری در مراکز درمانی و پایگاه‌های اورژانس 115 در سطح شهرستان به مسافرین نوروزی و شهروندان دیلم مثبت ارزیابی‌شده است و به‌تبع آن میزان رضایتمندی مردم از عملکرد این حوزه نیز مثبت ارزیابی‌شده است.
عباس قلی پور در انتها از شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم و پرسنل حاضر در پایگاه اورژانس 115 ساحلی تقدیر و تشکر کرد.
انتهای پیام/ م.ب 3060

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.