دندانپزشکان دیر تجلیل شدند

29 فروردين 1397
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر با حضور در مراکز خدمات جامع سلامت از دندانپزشکان شاغل در این مراکز با اهدا لوح سپاس تجلیل کرد.

به مناسبت روز دندانپزشک و با حضور مهندس احمد آخوندی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر، از 9 دندانپزشک و دستیار دندانپزشک شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت تجلیل شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر؛ بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت دهان و دندان و مطب‌های دندانپزشکی، بررسی مشکلات واحدهای دندانپزشکی و اهدای لوح سپاس به دندانپزشکان در این روز صورت گرفت.
در مراکز خدمات جامع سلامت حضرت مهدی «عج» دیر، آبدان و بردخون با 4 دستگاه یونیت فعال دندانپزشکی و حضور تمام‌وقت 6 دندانپزشک خدمات سلامت دهان و دندان به شهروندان ارایه می‌شود.
23 فروردین مصادف با سالروز تصویب طرح تربیت بهداشت‌کاران دهان و دندان، در سال ۱۳۶۰ در مجلس شورای اسلامی، به‌عنوان روز «دندانپزشک» نام‌گذاری شده است.
انتهای پیام/ ح.ن 3050

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.