دندان‌پزشکان دیلم تجلیل شدند

به مناسبت روز دندان‌پزشک و تقدیر از دندان‌پزشکان و دستیاران دندانپزشکی شهرستان، به‌صورت نمادین از دندان‌پزشک و دستیار مرکز خدمات جامع سلامت امام رضا (ع) تقدیر به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم، سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم در این مراسم گفت: نقش دندان‌پزشکان به‌عنوان یک گروه ارزشمند و حافظ سلامت مردم با بنیانی استوار بر باورهای دینی و اجتماعی مطرح است.
محمود ذاکری ضمن تشکر از زحمات کلیه دندان‌پزشکان شهرستان در سال گذشته، این روز را فرصتی برای قدردانی از تلاش‌های همکاران خود دانستند و افزود: در سیاست‌های سازمان جهانی بهداشت نیز، ارتقای سلامتی و بهداشت عمومی سلامت دهان و دندان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و جزء لاینفک و ضروری سلامت افراد جامعه و عاملی تعیین‌کننده در کیفیت زندگی انسان‌ها محسوب شده است
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم گفت: رضایتمندی شهروندان از سطح کیفیت و نوع ارایه خدمات دهان و دندان در کلیه مراکز، علی‌الخصوص مرکز خدمات جامع سلامت امام رضا (ع) نشان‌دهنده تلاش مضاعف دندان‌پزشکان عزیز می‌باشد.

انتهای پیام/ د.ج 3060
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.