تقدیر رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از تیم‌های فعال در هفته سلامت

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در پیامی از فعالیت تیم‌های فعال سراسر استان در هفته سلامت تقدیر کرد.

متن این پیام به شرح زیر است:
“به نام خداوند خالق هستی
بی‌شک هفته سلامت فرصت مغتنمی است تا بابیان اهمیت و جایگاه بسیار مهم و سهم آن در تحقق توسعه پایدار بر مشارکت مردم و همراهی مجموعه نهادهای حاکمیتی و اجرایی تأکید شود.
شعار امسال “پوشش همگانی سلامت برای همه و در همه‌جا ” انتخاب‌شده است.
 هفته سلامت، فرصتی برای همه افراد در تمام جامعه فراهم می‌کند تا در فعالیت‌هایی که باعث ارتقای سلامت همگانی می‌شود مشارکت کنند.
سلامت منوط به یک هفته نیست بلکه سبک زندگی سالم همانند پیشگیری اولیه است، ما در کشور نیاز به فرهنگ‌سازی داریم و امیدواریم با فرهنگ‌سازی و آگاه‌سازی مردم از سبک زندگی سالم شاهد ارتقاء سلامت هم‌وطنان کشور باشیم.
اینجانب وظیفه خود می‌دانم از تلاش‌های شبانه‌روزی و خدمات خستگی‌ناپذیر تمامی همکاران گرانقدری که در هفته سلامت زمان استراحت خود را وقف خدمت‌رسانی و فرهنگ سازی به مردم عزیز کرده اند تقدیر و تشکر نمایم.
تلاش ارزنده همکارانم در جای‌جای استان عزیزمان بوشهر از مرکز، جنوب، شمال، شرق و غرب استان را ارج می‌نهم و برای تک‌تک تلاشگران عرصه سلامت آرزوی سربلندی، عافیت و بهروزی دارم.
دکتر سعید کشمیری
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر
8 اردیبهشت ماه 97"
انتهای پیام/ م.غ 1023

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.