پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز جهانی کارگر

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پیامی فرارسیدن روز جهانی کار و کارگر را تبریک گفت.

متن این پیام چنین است:
"بسمه تعالی
انتخاب یازدهم اردیبهشت ماه، اول ماه می، به نام روز جهانی کار و کارگر بهانه‌ای است برای پاسداشت تلاش‌ها و زحمات عزیزانی که با دستان پرتوان خود در اعتلای نام میهن اسلامی کوشش می‌کنند.
نقش و جایگاه جامعه کارگری هنگامی برجسته‌تر می‌شود که شعار سالجاری "حمایت از کالای ایرانی" نام گرفته است و این موضوع زمانی به مرحله عمل درمی‌آید که جامعه عزیز کارگری با حمایت همه جانبه هم‌وطنان خود برای پیشرفت و تعالی جامعه کمر همت در تولید کالای با کیفیت ایرانی ببندند.
جامعه کارگری دانشگاه علوم پزشکی یکی از ارکان مهم در ارایه خدمات با کیفیت حوزه سلامت در سراسر استان بوشهر است که با همت خود زمینه ساز پیشرفت و تحقق اهداف طرح تحول نظام سلامت می‌شود.
اینجانب فرا رسیدن 11 اردیبهشت ماه، روز جهانی کار و کارگر را به کارگران عزیز دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در سراسر استان تبریک عرض نموده و از خداوند بزرگ سلامتی و سعادت را برای شما بزرگواران طلب می‌نمایم.
دکتر سعید کشمیری
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر
11 اردیبهشت 1397"

انتهای پیام/ م.پ- 1025

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.