سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر خبر داد: اجرای طرح پرسشگری رفتارهای مخاطره‌آمیز جوانان در سطح شهرستان بوشهر

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر از اجرای طرح پرسشگری رفتارهای مخاطره‌آمیز جوانان در سطح شهرستان بوشهر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر مهندس حسن فخرایی گفت: طرح پرسشگری رفتارهای مخاطره‌آمیز جوانان در جهت بهبود و رشد شاخص‌های سلامت جسماني، رواني و اجتماعي است.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر عنوان داشت: دوران جواني يکي از باارزش‌ترین دوران زندگي است و در سنين ۲۹تا ۱۸ سال جوانان بسياري از رفتارهاي تأثیرگذار بر سلامت و علایم پرخطر را می‌آموزند و در حقيقت اين سنين بهترين فرصت ممکن براي سرمایه‌گذاری سلامت در جهت بهبود و رشد شاخص‌های سلامت جسماني، رواني و اجتماعي است.
مهندس حسن فخرایی اضافه کرد: به همین دلیل طرح پرسشگری رفتارهای مخاطره‌آمیز جوانان در سطح شهرستان بوشهر از اول خردادماه آغاز و طی این طرح از جوانان 18 تا 29 ساله طبق فرم‌های مربوط به " پرسشنامه نظام مراقبت مرتبط با سلامت و رفتارهای مخاطره‌آمیز در جوانان " باهدف بررسی رفتارهای سالم و مخاطره‌آمیز در جوانان به عمل می‌آید و در این طرح 30 جوان در گروه سنی فوق که نیمی از آن‌ها زن و نیمی دیگر مرد می‌باشند موردبررسی قرار می‌گیرند.
وی موارد بررسی در این طرح را شامل سوابق فردی، مصرف دخانیات، عادات تغذیه‌ای، فعالیت بدنی، رفتارهای خشونت‌آمیز و سوانح و حوادث دانست و اظهار داشت: مجریان این طرح مراقبین سلامت مرکز خدمات جامع سلامت نبی اکرم و پایگاه سلامت تنگک می‌باشند.
سرپرست مرکز بهداشت عنوان داشت: نتایج حاصل از پرسشگری در برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های مرتبط با سلامتی جوانان بسیار سودمند است.

انتهای پیام/ ا.س- 3000
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.