رییس بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان: سال گذشته بیش از ۳۹۳ هزار آزمایش در بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان انجام شد

20 تير 1397
رییس بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان گفت: در سال ۹۶ تعداد ۳۹۳ هزار و ۶۸۳ آزمایش در آزمایشگاه بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان برای مراجعین انجام شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان؛ دکتر حسن حیدری عنوان داشت: بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان به‌عنوان قطب درمان جنوب استان بوشهر مراجعین این منطقه را پوشش می‌دهد.
وی اظهار داشت: از جمله افتخارات بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان، ارایه خدمات در حوزه‌های مختلف تشخیص و درمان است.
۷۵ نوع آزمایش در بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان انجام می‌شود
رییس بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان گفت: ۷۵ نوع آزمایش در آزمایشگاه بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان انجام می‌شود که از این لحاظ خدمتی شایسته در جهت رضایتمندی مردم محسوب می‌گردد.
دکتر حسن حیدری افزود: آزمایشگاه بیمارستان امام خمینی کنگان از جمله بخش‌های بسیار فعال با مراجعین بالا است.
رییس بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان گفت: آزمایش‌های انجام‌شده در بیمارستان کنگان در بخش بیوشیمی، خون‌شناسی، ادرار، هورمون، بانک خون و پاتولوژی می‌باشد.
انتهای پیام/ م.ص ۴۰۲۰

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.